Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Realizarea „mega-parcului” din Sectorul 2 a intrat în linie dreaptă. Dan Cristian Popescu: Dincolo de impactul economic, trebuie să ne gândim și la sănătatea oamenilor (FOTO)

Realizarea „mega-parcului” din Sectorul 2 a intrat în linie dreaptă. Dan Cristian Popescu: Dincolo de impactul economic, trebuie să ne gândim și la sănătatea oamenilor (FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 28 Aug 2020, 21:23
Realizarea „mega-parcului” din Sectorul 2 a intrat în linie dreaptă. Dan Cristian Popescu: Dincolo de impactul economic, trebuie să ne gândim și la sănătatea oamenilor (FOTO) Politică

Cel mai mare parc nou creat după Revoluție în Sectorul 2 a intrat în linie dreaptă pentru realizare. La inițiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, Consiliul Local al Sectorului 2 a înaintat Consiliului General al Municipiul București cererea de expropriere a imobilelor ce stau în calea acestei realizări.

Parcul va avea 173 de hectare, aproape cât parcul Regele Mihai 1 – Herăstrău, și se va afla în zona Petricani-Moroieni-Pipera-Valea Saulei.

„Este unul din proiectele mele de suflet. Vor fi 173 de hectare de verdeață pentru locuitorii Sectorului  2. Practic, vom face un „nou parc Herăstrău”. Dincolo de impactul economic pentru zona respectivă, trebuie să ne gândim la impactul de mediu și sănătatea oamenilor. Sunt foarte fericit că am putut trece acest proiect prin Consiliul Local al Sectorului 2 și că locuitorii se vor putea bucura, în curând, de un nou spațiu, dedicat lor”, a declarat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 și candidatul PSD pentru Primăria acestui sector.

Dan Cristian Popescu intenționează să creeze peste 240 de hectare noi de spațiu verde în Sectorul 2, până în 2024.