Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică "Referendumul maidanezilor", aprobat de Consiliul General: Are loc pe 6 octombrie şi costă 6 milioane de lei

"Referendumul maidanezilor", aprobat de Consiliul General: Are loc pe 6 octombrie şi costă 6 milioane de lei

Un articol de: - 06 Sep 2013, 15:08
"Referendumul maidanezilor", aprobat de Consiliul General: Are loc pe 6 octombrie şi costă 6 milioane de lei Foto: B1 TV Politică

Consiliul General al Municipiului București a votat în cadrul şedinţei de vineri ca referendumul consultativ legat de problema câinilor fără stăpân să fie organizat pe 6 octombrie.

Sorin Oprescu a declarat înaintea şedinţei Consiliului General că vrea organizarea acestui referendum, deşi are doar valoare consultativă.

Referendumul local a fost aprobat de CGMB pentru 6 octombrie, bucureştenii fiind chemaţi să răspundă cu "da" sau "nu" la întrebarea „Sunteți de acord cu eutanasierea câinilor fără deținător, capturați pe domeniul public al municipiului București și neadoptați în termenul prevăzut de lege?”, termenul prevăzut de lege fiind de 7 zile.

Pentru organizarea scrutinului vor fi alocaţi 6 milioane lei, a declarat primarul Capitalei.

Referendumul, la limita legalităţii. DETALII AICI

Oprescu a declarat la finalul sedinţei Consiliului că, dacă Parlamentul va vota între timp o lege pe această temă, se va adresa din nou Consiliului pentru a decide dacă referendumului va mai fi organizat.

În timpul şedinţei Consiliului General, Oprescu a spus că nu se poate face ordine perfectă cu asemenea legi ambigue, motiv pentru care are nevoie de părerea cetăţenilor pentru a schimba aceste legi. (Detalii AICI)

"Referendumul maidanezilor" va avea loc pe 6 octombrie
Embed:

Citeşte mai multe despre:   referendum,   caini,   maidanezi,   Oprescu,   Primarul Capitalei