Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban: În funcţie de votul cetăţenilor, România va fi mai slab sau mai bine reprezentată în Parlamentul European (VIDEO)

Ludovic Orban: În funcţie de votul cetăţenilor, România va fi mai slab sau mai bine reprezentată în Parlamentul European (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 24 Mai 2019, 19:25
Politică

Referendumul oferă cetăţenilor puterea de a spune 'NU' hoţiei a declarat preşedintele, iar votul de la alegerile europarlamentare este important datorită faptului că va determina cât de bine va fi reprezentată România în Parlamentul European, a declarat preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, vineri, cu ocazia sărbătoririi a 144 de ani de la înfiinţarea partidului.

"Duminică este o zi crucială pentru România. Data de 26 mai este marcată de două evenimente fundamentale pentru evoluţia ulterioară a societăţii româneşti. 

În primul rând, este vorba de referendumul convocat de preşedintele României, Klaus Iohannis, referendum prin care Preşedintele oferă cetăţenilor puterea de a spune 'NU' hoţiei, oferă cetăţenilor posibilitatea de a pune bazele construcţiei unei societăţi bazate pe cinste, corectitudine şi toleranţa zero faţă de corupţie", a declarat Ludovic Orban.

"De asemenea, în 26 mai sunt alegerile pentru Parlamentul European, alegeri fundamentale de care depinde calitatea reprezentării României la nivelul european. În funcţie de votul cetăţenilor, România va fi mai slab sau mai bine reprezentată", a adăugat preşedintele PNL.

În ceea ce ne priveşte ca partid, PNL este că vocaţie un partid european, un partid care respectă valorile, principiile, fundamentele, regulile care stau la baza Uniunii Europene: respectul faţă de libertata, faţă de democraţie, faţă de demnitatatea umană, faţă de indpendeta justiţiei (...)", a mai spus Ludovic Orban.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   alegeri europarlamentare,   referendum