Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Revoltă în PNL: Ludovic Orban o atacă pe Adriana Săftoiu (VIDEO)

Revoltă în PNL: Ludovic Orban o atacă pe Adriana Săftoiu (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 05 Aug 2016, 08:30
Revoltă în PNL: Ludovic Orban o atacă pe Adriana Săftoiu (VIDEO) Politică

Scandal uriaş în PNL din cauza listelor pentru parlamentare. După ce purtătorul de cuvânt Adriana Săftoiu a declarat că ar trebui să se renunţe la aleşii care au mai mai mult de 2 mandate, greii partidului au ieşit la atac. Prirmul care s-a arătat revoltat a fost Ludovic Orban, fostul prim-vicepreşedinte al partidului. Acesta susţine că nu ar trebui să se ţină cont de astfel de criterii şi că dosarul său în justiţie este fabricat, arată B1 TV.

"Propunerile se fac în partid, nu în presă. Valoarea nu ține cont de vârstă, de criterii inventate. În PNL, cu mai mult de 3 mandate sunt parlamentari ca Vasile Blaga, Anca Boagiu, Cezar Preda, Dan Motreanu, Mihai Voicu, nu sunt foarte mulți, sunt vreo 10. Nu știu la cine se referea. Eu nu mă număr, eu sunt la al doilea mandat, pentru buna informare a doamnei Săftoiu. Nu eu hotărăsc dacă mă aflu pe listă, ci partidul. Încă nu m-am hotărât dacă voi candida.

O să vorbesc public ca să știe toată lumea cum mi s-a fabricat acest dosar. O să spun adevărul meu când o să consider potrivit.

Revoltă în PNL: Ludovic Orban o atacă pe Adriana Săftoiu

Noi avem un set de criterii de integritate ce urmează a fi interpretat de conducerea partidului. Eu nu am nicio problemă, trec aceste criterii. Prezența mea pe liste aduce un plus PNL.

Adrian Săftoiu a vorbit personal, partidul nu a luat o decizie în organismele statutare. Nu neg că sunt parlamentari care nu au luat cuvântul niciodată, sunt iluștri necunoscuți", a spus Ludovic Orban.

Fostul prim-vicepreședinte al PNL a vorbit și despre o eventuală revenire în fruntea partidului a lui Crin Antonescu.

"Eu nu am nicio propunere pentru conducerea PNL. Am spus, după alegerile locale, că e bine pentru PNL să de facă alegeri pentru președintele partidului. Crin Antonescu s-a retras, nu mai vrea să revină.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Sunt multe lucruri care trebuie făcute în PNL, dar nici măcar lucrul minim pe care l-am propus, alegeri pentru conducere, nu s-a făcut. Nu sunt de acord nici cu varianta venirii lui Cioloș, a miniștrilor tehnocrați.

PNL nu trebuie să mai cadă în capcana unui discurs populist, să rivalizeze cu PSD", a adăugat Orban.

 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   PNL,   scandal,   Adriana Saftoiu