Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Revoluția din România, în dezbaterea Parlamentului European. Traian Băsescu: „Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic”

Revoluția din România, în dezbaterea Parlamentului European. Traian Băsescu: „Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 13 Dec 2019, 22:31
Politică

Parlamentul European va dezbate și va adopta o rezoluție despre Revoluția Română din decembrie 1989, luni, în ultima sa sesiune plenară.

Propunerea grupului PPE de a se introduce o dezbatere despre Revoluția Română în plenul Parlamentului European de la Strasbourg a fost unanim acceptată de către grupurile parlamentare, subliniază Traian Băsescu.

„Un alt lucru bun”, spune fostul președinte, „este că toţi cei 32 de parlamentari români, indiferent de aparteneţa politică, au putut să facă propuneri pe proiectul de text şi îl vor susţine în plen”.

„Revoluţia din România în dezbaterea Parlamentului European!

Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic. Se va dezbate o rezoluţie despre Revoluţia Română din Decembrie 1989.

Dezbaterea are loc în ziua de 16 Decembrie, exact la 30 de ani de la începerea Revoluţiei la Timişoara, iar votul în plenul Parlamentului pentru Rezoluţie se va da Joi, 19.12.2019.

Un alt lucru bun este că toţi cei 32 de parlamentari români, indiferent de aparteneţa politică, au putut să facă propuneri pe proiectul de text şi îl vor susţine în plen.

La fel de important este că liderii tuturor grupurilor parlamentare au fost de acord cu propunerea grupului PPE de a se introduce în dezbaterea Plenului Parlamentului Rezoluţia despre Revoluţia Română”, a scris, vineri seară, Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Revolutia Romana,   Parlamentul European,   Traian Basescu
 
Loading...