Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Revoluţie în PNL înainte de alegerile parlamentare: Nume importante din partid ar putea să nu se regăsească pe lista candidaților (VIDEO)

Revoluţie în PNL înainte de alegerile parlamentare: Nume importante din partid ar putea să nu se regăsească pe lista candidaților (VIDEO)

Un articol de: - 04 Aug 2016, 16:45
Revoluţie în PNL înainte de alegerile parlamentare: Nume importante din partid ar putea să nu se regăsească pe lista candidaților (VIDEO) Politică

Purtătorul de cuvânt al partidului, Adriana Săftoiu, anunţă că de pe listele pentru scrutinul din toamnă ar putea să lipsească greii liberalilor, care au deja trei, patru sau mai multe mandate. Vizaţi ar fi aleşi cu greutate precui Puiu Haşotti, Dan Motreanu sau chiar şi copreşedintele Vasile Blaga, informează B1TV.

"Procesul de selecție va începe în interior pe 15 august. Aceleași criterii s-ar putea să mai adăugăm pe care le-am avut la locale, e vorba de persoane în atenția justiției, fapte de corupție, plagiat" a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Adrian Săftoiu într-un interviu pentru RFI.

PNL pregăteşte o adevărată revoluţie înainte de alegerile parlamentare din toamnă. De pe liste ar putea lipsi aşa numiţii dinozauri, cu 3 sau mai multe mandate. Printre numele grele care ar putea lipsi se numără deputaţii Eugen Nicolăescu , Cezar Preda, Roberta Anastase , Costică Canacheu sau senatorii Vasile Blaga, Puiu Haşotti, Traian Igaş sau Anca Boagiu.

Revoluţie în PNL înainte de alegerile parlamentare: Nume importante din partid ar putea să nu se regăsească pe lista candidaților

Toţi aceştia au probleme penale sau de imagine.

"Se va ține cont și de activitatea din Parlament pentru cei care sunt parlamentari. Sper că vom avea colegi care vor înțelege că e momentul să facă un pas în spate, stiu că e destul de greu să renunți la ideea de parlamentar după 3-4 mandate. Suntem intr-un moment în care cetățenii au o reacție nu prea bună la figuri care le consideră deja erodate"' a mai completat Adrian Săftoiu.

Săftoiu nu exclude însă posibilitatea ca printre candidaţi să se afle şi membri ai guvernului Cioloş.

"Nu văd nimic rău că vin membri din Guvern, din societatea civilă spre PNL. Bine ar fi să se întâmple acest fenomen" a spus purtărorul de cuvânt PNL.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Aceștia sunt parlamentarii care nu vor mai candida dacă se vor respecta aceste criterii menționate de Adrian Săftoiu.

DEPUTAȚI
Eugen Nicolăescu - 4 mandate
Victor Paul Dobre - 3 mandate
Ceza Preda - 3 mandate
Mircea Toader - 3 mandate
Roberta Anastase - 3 mandate
Costică Canacheu - 5 mandate
Dan Motreanu - 3 mandate
Ioan Oltean - 6 mandate
Nini Săpunaru - 4 mandate


SENATORI

Vasile Blaga - 5 mandate
Anca Boagiu - 4 mandate
Puiu Hașotti - 5 mandate
Traian Igaș - 3 mandate
Popa Nicolae Vlad - 3 mandate

Citeşte mai multe despre:   PNL,   alegeri parlamentare,   Vasile Blaga,   Adriana Saftoiu