Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Robert Negoiță, candidatul Pro București: „Un primar, pentru a-și realiza proiectele, are nevoie de Consiliul Local” (VIDEO)

Robert Negoiță, candidatul Pro București: „Un primar, pentru a-și realiza proiectele, are nevoie de Consiliul Local” (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 17 Sep 2020, 21:42
Robert Negoiță, candidatul Pro București: „Un primar, pentru a-și realiza proiectele, are nevoie de Consiliul Local” (VIDEO) Politică

Invitat în timpul emisiunii „Dosar de politician” cu Silviu Mânăstire, pe B1 TV, actualul primar al Sectorului 3, candidat la alegerile locale din partea Pro București , a explicat ce se va întâmpla în cazul în care viitorul consiliu local va fi format din membrii ai opoziției. Mai mult decât atât, edilulu de la Sectorul 3 a mărturisit și cum au fost cele 14 zile de izolare, în timpul în care a fost bolnav de COVID-19.

Nu este nimic mai greu, pentru o persoană hiperactivă, așa ca mine, nu e nimic mai greu decât să stau în izolare. Haideți să luăm lucrurile în serios. Nu este de glumă cu chestiunea aceasta și cei care au tendința să facă scenarii, le-aș propune să se abțină cel puțin atunci când e vorba de persoana mea”, a explicat primarul Sectorului 3, Robert Negoită, la Silviu Mănăstire.

 

Întrebat de ce nu a trecut la PNL, Robert Negoiță a explicat, „ce se întâmplă acum, ce văd eu în acestă campanie, îmi confirmă că am luat o decizie corectă. (...) Aș fi candidat independent dacă nu aș fi avut nevoie de consiliul local. Un primar, pentru a-ți realiza proiectele, are nevoie de Consiliu Local”, a declarat Robert Negoiță.

Întrebat ce va face în cazul în care foștii colegi de la PSD vor forma consiliu local, iar edilul se va afla în opoziției, Robert Negoiță a precizat:

Am 8 ani de administrație publică, un consiliu local nu poate face peste primar altceva, decât să îl blocheze. El poate să blocheze activitate, nu îi votează proiectele, îl blochează. (...) Ședințele Consiliului local sunt publice, cu o astfel de abordare blocăm reabilitarea termică, pasajel, orice investiție în școli, grădinițe creșă”

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Robert Negoita