Robert Negoiță, despre rezultatul alegerilor: Nu împărtășesc această stare de uimire. Un anumit mod ticălos de a conduce nu trebuie încurajat (VIDEO)

Robert Negoiță, despre rezultatul alegerilor: Nu împărtășesc această stare de uimire. Un anumit mod ticălos de a conduce nu trebuie încurajat (VIDEO)
Foto: facebook.com/pg/Robert.Negoita

Social-democratul Robert Negoiță, primarul sectorului 3 al Capitalei, a declarat, luni, pentru Știrile B1 TV, că nu este surprins de rezultatele de la alegerile europarlamentare, precizând că prin votul de duminică ”un anumit mod ticalos de a conduce” a fost sancționat de electorat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Am vazut pe anumite posturi de televiziune si prin presa, ca exista o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu impartasesc aceasta stare de uimire, de surprindere. Sau daca totusi sa spunem ca ar fi o surpriza, consider ca este una placuta.

De ce? Fiindca un anumit mod ticalos de a conduce nu a trebuit si nu trebuie incurajat. Ci, dimpotriva, sanctionat! Si asta s-a intamplat. Ma bucur ca traiesc in aceasta tara, in care populatia a inteles importanta votului si a inceput sa isi spuna punctul de vedere.

Este un moment important. Unul in care trebuie sa analizam atent lucrurile si directiile. In care trebuie sa intelegem ca faptele concrete, ca munca serioasa, ca dezbaterea transparenta, ca acceptarea altor opinii argumentate sunt esentiale”, a spus Robert Negoiță.

PSD a pierdut clar votul de duminică. Potrivit rezultatelor provizorii date de Biroul Electoral Central, după numărarea a peste 99% din voturi, social-democraţii au fost votați doar de 23,5% dintre cei care s-au prezentat la urne, în timp ce liberalii sunt cotaţi cu aproape 27%. O surpriză a venit de la alianţa USR PLUS care a convins peste 21% dintre români. Pe de altă parte, ALDE nu a întrunit pragul de 5%, necesar pentru a prinde un loc în Parlamentul European.

Urmăriți B1TV.ro și pe