Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Robert Turcescu: N-o să-mi duc fetița la grădiniță. M-am săturat de ipocrizia politicienilor care, pentru voturi, sunt în stare să spună că s-ar duce și ei la școală cu copiii. Nu, domnule, le e frică! (VIDEO)

Robert Turcescu: N-o să-mi duc fetița la grădiniță. M-am săturat de ipocrizia politicienilor care, pentru voturi, sunt în stare să spună că s-ar duce și ei la școală cu copiii. Nu, domnule, le e frică! (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 07 Sep 2020, 22:16
Robert Turcescu: N-o să-mi duc fetița la grădiniță. M-am săturat de ipocrizia politicienilor care, pentru voturi, sunt în stare să spună că s-ar duce și ei la școală cu copiii. Nu, domnule, le e frică! (VIDEO) Politică

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat luni seară, pentru B1 TV, că el nu-și va duce fetița la grădiniță cel puțin deocamdată, pentru că vrea să vadă cum evoluează lucrurile mai întâi. Parlamentarul a reproșat faptul că decidenții își pasează de la unul la altul responsabilitatea deschiderii anului școlar în siguranță sanitară, în contextul epidemiei de coronavirus. Turcescu e convins că dacă vor izbucni focare de coronavirus în școli, se va întâmpla fix la fel: fiecare va încerca să dea vina pe altcineva și, în final, va fi găsit un țap ispășitor. Deputatul PMP a mai reproșat unor politicieni faptul că, pentru o mână de voturi, sunt dispuși să spună că n-au nicio problemă să-și trimită copiii la școală când, de fapt, și lor le e frică, așa cum le e tuturor părinților.

 

Robert Turcescu nu-și lasă fetița la grădiniță. Argumentele

 

Robert Turcescu a susținut că nu-și va lăsa fetița la grădiniță și a reproșat lipsa de comunicare a decidenților: „e o bulibășeală teribilă”. 

„Nu, n-o să-mi duc fetița la grădiniță. Am discutat și cu conducerea grădiniței, deși este o grădiniță care a anunțat că va ține orele cu copiii, până când vine vremea rece, cât mai mult în curte. Nu, nu-mi voi duce fetița la grădiniță. În momentul de față, consider că e o bulibășeală teribilă în ceea ce privește nu doar comunicarea măsurilor în legătură cu... că acel program a fost întocmit de funcționari din Ministerul Sănătății, apropo de ceea ce se întâmplă în școli, în grădinițe, cum trebuie să aibă loc distanțarea. Eu nu i-am auzit pe megaspecialiștii de tip Arafat, Rafila vorbind foarte clar despre aceste lucruri, cum nu i-am auzit nici despre organizarea alegerilor. Toți consideră că e decizie politică și au pasat-o către Guvern, adică nu au venit să spună... Arafat sau Rafila să spună dacă și-ar trimite sau nu copiii la școală. Eu vreau să-i aud pe ei”, a spus deputatul PMP, pentru B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Turcescu reproșează unor politicieni că sunt ipocriți și fac afirmații riscante doar pentru a câștiga voturi

 VREME EXTREMĂ în România! A început să ningă abundent

Robert Turcescu le-a reproșat apoi politicienilor siguri pe ei că mint și că, de fapt, le e frică, exact cum ne este tuturor.

„Eu m-am săturat de ipocrizia politicienilor din România care, pentru un pumn de voturi, sunt în stare să spună că „vai, m-aș duce chiar eu cu copilul, dacă s-ar putea, și l-aș ține în bancă la școală”. Nu, domnule! Le e frică! Asta e cât se poate de clar. Tuturor le e frică. 

Nu înțeleg de ce ipocrizia asta. Suntem oameni, părinți, avem temeri, ne efrică. Avem întrebări, cu cine vorbești?”, a mai spus parlamentarul Partidului Mișcarea Populară.

 

Robert Turcescu acuză decidenții că-și pasează responsabilitățile de la unii la alții

 

„Eu am considerat că pentru următoarele săptămâni o să-și chem soacra, să-i dea Dumnezeu sănptate, să stea cu copilul. Vreau să văd ce se întâmplă. Pentru că așa cum acum se pasează responsabilitatea de la decidenții sanitari către funcționari din ministere, de la funcționari din ministere la funcționarii guvernamentali, de la Orban la autoritățile locale, iar de acolo către consiliile de administrație ale școlilor, o să ne trezim că dacă apar diverse focare, cazuri o să ne trezim că spun: ”domnule, noi am făcut un ghid, trebuia să-l respecte școala. Directorul e de vină!”. Aici se va ajunge din câte văd în momentul de față. Fie părintele, fie primarul, fie directorul școlii”, a mai declarat Robert Turcescu, pentru B1 TV.