Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Roșca Stănescu: Nominalizarea lui Săpunaru la Transporturi, o eroare gravă a lui Crin Antonescu

Roșca Stănescu: Nominalizarea lui Săpunaru la Transporturi, o eroare gravă a lui Crin Antonescu

Un articol de: B1 TV - 23 Aug 2013, 21:48
Roșca Stănescu: Nominalizarea lui Săpunaru la Transporturi, o eroare gravă a lui Crin Antonescu Politică

Preşedintele PNL a greşit grav când şi-a anunţat propunerea de nominalizare la Transporturi, cu trei zile înainte ca numele să fie supus la vot. Graba ar putea fi fatală pentru Nini Săpunaru, scrie pe blog senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu.

Parlamentarul arată că mişcarea ar putea avea consecinţe şi pentru partid: PNL riscă un nou atac la imagine. 

"Preşedintele PNL a comis o gravă eroare, anunţându-şi intentia de a-l nominaliza pe Nini Săpunaru pentru atât de disputatul portofoliu al Transporturilor. Această mişcare îi poate fi fatală acestuia din urmă. Şi, implicit, PNL riscă, cum spun băsiştii, un nou atac la imagine”, a scris senatorul liberal.

Într-un text pe blogul său, politicianul liberal scrie că preşedintele PNL  a greşit de două ori în legătură cu nominalizarea pentru Transporturi.

"În primul rând, desemnarea lui Nini Săpunaru ar trebui să se facă, oficial, abia duminică, după orele 11.00, de catre staff-ul reunit PNL. Crin Antonescu l-a anunţat însă pe Nini drept candidat joi. Între cele două termene există o marjă de timp care ar putea fi folosită de Traian Basescu pentru a compromite respectiva nominalizare şi, implicit, pentru a arăta că PNL, ca partid, este incapabil să promoveze valori autentice”, mai scrie Roșca Stănescu.

Senatorul PNL ia în calcul ca planul lui Antoescu să fie dat peste cap până duminică.

"Dacă DNA şi ANI nu se mişcă suficient de repede sau dacă nu apar, până duminică inclusiv, acuzaţii de plagiat, nimic nu-l opreşte pe agitatul de la Cotroceni să acţioneze după ce Săpunaru va face parte din Guvern. Aşa că, iată, Crin Antonescu era condamnat să greşească. Oricum”, conchide senatorul PNL.

Rosca Stanescu: Presedintele PNL a gresit prin nominalizarea lui Sapunaru la Transporturi
Embed:

Citeşte mai multe despre:   sorin rosca stanescu,   Crin Antonescu,   PNL