Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică "Să nu vă fie frică să fiți de partea bună". Sorin Grindeanu, apel către membrii PSD: "România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare"

"Să nu vă fie frică să fiți de partea bună". Sorin Grindeanu, apel către membrii PSD: "România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare"

Un articol de: - 15 Iun 2017, 10:02
"Să nu vă fie frică să fiți de partea bună". Sorin Grindeanu, apel către membrii PSD: "România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare" Politică

După tot scandalul de miercuri, când coaliția PSD și ALDE i-a retras sprijinul politic premierul Sorin Grindeanu, dar aceasta a refuzat să își înainteze demisia, joi acesta revine cu un mesaj și un apel către membrii PSD cărora le-a cerut sprijinul și în conferința de presă de la Palatul Victoria.

"Nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare!", i-a îndemnat Sorin Grindeanu pe membrii PSD mulțumindu-le în același timp celor care și-au manifestat sprijinul pentru el.

Redăm mai jos mesajul integral al premierului:

Le mulțumesc primarilor și membrilor PSD care m-au susținut, dar și românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forța Partidului Social Democrat a stat și stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare!

 

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   PSD,   apel ,   mesaj,   Liviu Dragnea