Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică "Să trăiască clonele coanei Joiţica -Olguţa, Gabi, Carmen, Sevil". Pleșu: Nimeni nu scapă întreg la cap din vânzoleala actualei guvernări

"Să trăiască clonele coanei Joiţica -Olguţa, Gabi, Carmen, Sevil". Pleșu: Nimeni nu scapă întreg la cap din vânzoleala actualei guvernări

Un articol de: - 19 Iun 2017, 11:41
"Să trăiască clonele coanei Joiţica -Olguţa, Gabi, Carmen, Sevil". Pleșu: Nimeni nu scapă întreg la cap din vânzoleala actualei guvernări Politică

Scandalul politic nu poate trece neobservat. PSD-ul, care a câștigat alegerile cu un proiect de guvernare gândit ca ”România să prospere şi tot românul să fie bine”, plan ce a fost luat de bun și votat de peste4 3 milioane de români, duce țara în derivă.

Tabăra Dragnea se luptă acum cu tabăra Grindeanu, care nu vrea să cedeze presiunilor dinozaurilor partidului.

“Că programul generos de guvernare avea gustul unei savarine de carton era uşor de anticipat”, scrie Andrei Pleșu într-un articol pentru Adevărul, arătând însă că aceștia aveau planuri mari pentru plagiatorii, hoții și lașii de la putere.

“Programul celălalt (nu prea bine ascuns) a mers binişor, cu o mică bîlbîială, în ianuarie, cînd s-a încercat validarea furtivă a Ordonanţei 13. Dar putem fi încă încrezători în limitarea drastică a pragului pentru abuz în serviciu, în oarecari perspective pentru amnistieri şi graţieri, iar, de curînd, în reamenajarea Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), în aşa fel încît lucrările (false) de doctorat ale unor personalităţi de vîrf ale partidului să nu mai fie contestate de tot soiul de răuvoitori. (...)

Dna Ecaterina Andronescu, mămica patrioţilor care copiază, fură şi inventează Academii alternative a învins încă odată!”, scrie Pleșu.

Dar toate astea se petrec pe neobservate. În țară s-a iscat un circ greu de neobservat.

“La vedere e amuţitorul spectacol politic oferit gratis (dar cu încă greu previzibile costuri pentru ţară), de răsfăţatul amorului public, Partidul Social-Democrat. Cum să explici, să zicem, unui ins normal din afara graniţelor, ce se întîmplă la noi? Nu e de ici de colo să vezi un preşedinte de partid supărat rău pe guvernul numit de el însuşi, ca şi cum i-ar fi fost impus de duşmani ”acoperiţi” ai naţiei”, notează scriitorul.

Mai mult de atât, Dragnea îl aduce pe “specialisul” economic Darius Vâlcov pentru a-și da cu părerea despre planul de guvernare.

Amintim că fostul ministru Vâlcov “ascundea tablouri de valoare obţinute prin mijloace suspecte, prin pereţi falşi şi cimitire”.

Andrei Pleșu ne mai atrage atenția și asupra femeilor din jurul lui Dragnea.

“Ia uitaţi-vă la fîşneaţa intelectuală Olguţa, la şefa Pandele, la dna poliţist Carmen Dan! Nu pot să nu-mi aduc aminte de un cuplet cîntat pe vremuri la Teatrul ”Constatin Tănase”: ”Femei, femei, femei, o lume plină de idei…”Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Să trăiască clonele coanei Joiţica: Olguţa, Gabi, Carmen, Sevil. Că ”e dame bune!””, afirmă acesta.

“Nimeni nu scapă întreg (la cap) din vînzoleala actualei guvernări. Păi să ajungi să-ţi placă Grindeanu?! Să te dai cu Ponta?!” conchide Pleșu.

Citeşte mai multe despre:   Andrei Plesu,   Sorin Grindeanu,   PSD,   Liviu Dragnea,   Victor Ponta