Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Sârbu și Ivan, despre Iohannis: „Un veritabil Băsescu doi. Să lase ipocrizia deoparte”

Sârbu și Ivan, despre Iohannis: „Un veritabil Băsescu doi. Să lase ipocrizia deoparte”

Un articol de: - 07 Oct 2014, 16:28
Sârbu și Ivan, despre Iohannis: „Un veritabil Băsescu doi. Să lase ipocrizia deoparte” Foto: dcnews.ro Politică

Ilie Sârbu, liderul Grupului Parlamentar PSD din Senat, a declarat că "adevărata față a domnului Klaus Werner Iohannis și a lucrului bine făcut" se vede în aceste zile, în contextul reținerii pentru corupție a liberalului Aristotel Căncescu.

„Românii pot vedea acum politicianismul și dublul limbaj al candidatului ACL. În vreme ce vorbește despre un președinte cinstit, care nu urmărește interesele baronilor și ale găștilor de partid, domnul Iohannis stă la masă cu baronii și cu corupția. Procedează exact ca Traian Băsescu, vorbind despre problemele altora, fără a vedea mizeria din propria-i curte. Domnul Klaus Werner Iohannis face, prin tăcerea sa, scut în fața lui Aristotel Căncescu. Prezidențiabilul ACL are obligația să spună românilor dacă este de acord cu comportamentul colegilor săi de partid cu probleme penale. Domnul Iohannis trebuie să spună ce are de gând să facă cu oamenii corupți din "echipa sa de profesioniști"”, a declarat Ilie Sârbu, potrivit DC News.

La rândul său, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan spune că Iohannis se comportă ca „un veritabil Băsescu doi”.

„Lansează atacuri fără acoperire, dar când vine vorba de baronii din partidul lui, tace cu desăvârșire. Nu scoate nicio vorbă despre faptul că s-a aliat şi este susținut de oameni care au probleme cu justiţia. (...) Iohannis trebuie să lase ipocrizia deoparte şi să ne spună dacă va face ca Traian Băsescu, dacă e de acord cu comportamentul colegilor săi de partid cu probleme penale, sau dacă se delimitează de aceștia", spune Cătălin Ivan.

Citeşte mai multe despre:   Ilie Sarbu,   Klaus Iohannis,   catalin ivan