Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Satu Mare: Primarul Kereskenyi Gabor anunță că a câștigat un nou mandat

Satu Mare: Primarul Kereskenyi Gabor anunță că a câștigat un nou mandat

Un articol de: Vladimir Ionescu - 28 Sep 2020, 01:33
Satu Mare: Primarul Kereskenyi Gabor anunță că a câștigat un nou mandat foto: Facebook Politică

Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare, a anunțat că este câștigătorul unui nou mandat, potrivit numărătorii paralele a UDMR, care îl creditează cu 55% dintre voturile valabil exprimate la numărarea a 60% dintre rezultatele secțiilor de votare.

„La numărarea a 60% dintre rezultatele secţiilor de votare, putem spune că candidatul la Primăria municipiului conduce cu 55%. Le mulţumesc sătmărenilor care au venit la vot. Le mulţumesc sătmărenilor care m-au votat şi le promit că nu voi dezamăgi. Le mulţumesc şi sătmărenilor care nu m-au votat, dar şi celor care nu s-au prezentat la vot, şi pot să le promit că voi fi primarul tuturor sătmărenilor în continuare. Îi asigur că ne vom strădui să facem faţă aşteptărilor sătmărenilor, să punem în practică proiectele începute, să facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru dezvoltarea Sătmarului, pentru viitorul oraşului nostru”, a declarat Kereskenyi Gabor, potrivit Agerpres.

Kereskenyi Gabor este preşedinte al filialei municipale a UDMR Satu Mare și a devenit primar în anul 2016. Anterior, el a avut un mandat de deputat şi unul de viceprimar al municipiului Satu Mare.

Citeşte mai multe despre:   Kereskenyi Gabor