Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Scandal în PSD Dâmbovița: Radu Popa susține că Adrian Țuțuianu s-a lansat în "tradiţionalele vocalize politice"

Scandal în PSD Dâmbovița: Radu Popa susține că Adrian Țuțuianu s-a lansat în "tradiţionalele vocalize politice"

Un articol de: B1 TV - 05 Dec 2014, 15:44
Scandal în PSD Dâmbovița: Radu Popa susține că Adrian Țuțuianu s-a lansat în "tradiţionalele vocalize politice" Foto: B1 TV Politică

Scandal fără precedent în PSD Dâmboviţa. Radu Popa, deputat PSD de Târgovişte a lansat un atac dur la adresa şefului organizaţiei judeţene, Adrian Ţuţuianu. Radu Popa spune că în şedinţa Biroului Politic judeţean, Ţuţuianu s-a lansat în "tradiţionalele vocalize politice."

Liderul social democrat şi-a criticat colegii pentru eşecul de la alegerile prezindenţiale în condiţiile în care pe 16 noiembrie a declarat public că este mulţumit de modul în care membrii organizaţiei s-au ocupat de campania lui Victor Ponta.

"Ieri după'amiază, la sediul psd db a fost prima ședință a biroului permanent județean, după câștigarea alegerilor prezidențiale de către echipa condusă de Liviu Dragnea, a două oară consecutiv. Preşedintele psd db, Adrian Țuțuianu s'a lansat în tradiționalele vocalize politice pe care le poreclește opinii. Așa cum ne'a obișnuit, toți suntem de vină cu ceva, iar el e singurul care muncește. În încheiere recunosc și că sunt de părere că senatorul Leonardo Badea ar fi o variantă mai bună pentru președinția organizației județene a psd db, opinie pe care o împărtășesc alături de mai mulți parlamentari și primari din județ.", susține Radu Popa, într-un mesaj postat pe Facebook.

Atacul deputatului PSD de Târgovişte Radu Popa la adresa lui Adrian Ţuţuianu vine după ce în şedinţa Biroului Permanent judeţean, liderul social-democrat ar fi dat vine pe colegii săi pentru eşecul de la alegerile prezidenţiale. Asta în condiţiile în care, pe 16 noiembrie, Adrian Ţuţuianu s-a declarat mulţumit în mod public de membrii Organizaţiei judeţene care s-au ocupat de campania lui Victor Ponta. Radu Popa susţine că tensiunile din interiorul organizaţiei planau de mai mult timp.

”Îmi pare rău ca am ajuns la astfel de discuții , mă refer la acele cu Adrian Țuțuianu, dar pur și simplu lucrurile nu mai puteau fi ținute așa sub capac, în interiorul Organizatiei. Eu am moderat excesele și verbale și comportamentale și politice, de toate felurile pe care le a avut Adrian Țuțuianu în ultimele luni. Dar acum s-a terminat campania. Am hotărât ca este timpul să spunem lucrurilor pe nume. ”, a declarat Radu Popa în cadul emisiunii ”Talk B1” de pe B1 TV.

Criticile lui Radu Popa la adresa lui Adrian Ţuţuianu sunt puţin ciudate în condiţiile în care acum o lună deputatul PSD de Târgovişte punea la cale planuri pentru plasarea lui Ţuţuianu în fruntea PSD. Popa susţinea la vremea respectiv că paralmentarii dâmboviţeni ar trebui să facă front comun pentru candidatura lui Ţuţuianu.

Citeşte mai multe despre:   Adrian Țuțuianu,   scandal