Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Scandal la Consiliul Județean Ilfov: Dacă nu se reușește alegerea unui președinte de CJ alegerile ar putea fi repetate (VIDEO)

Scandal la Consiliul Județean Ilfov: Dacă nu se reușește alegerea unui președinte de CJ alegerile ar putea fi repetate (VIDEO)

Un articol de: - 30 Iun 2016, 14:38
Politică

Ședința de Consiliul Județean Ilfov de vineri durează de mai bine de 4 ore și consilierii se află în imposibilitate de a ajunge la o concluzie pe tema alegerii noului președinte al instituției. Discuțiile au degenerat ajungându-se la un scandal între aleși.

Aceasta reprezintă ultima încercare de alegere a unui președinte de Consiliu Județean, după ce precedenta ședință ce a avut acest rol a fost anulată din motiva lipsei cvorumului. În cazul în care se eșueazp și vineri, prefecturii ar putea să i se cere să demareze procesul organizării unor noi alegeri

Fostul președinte al CJ Ilfov, Marian Petrache, deține o majoritate în consiliu, după ce a făcut o alianță între PNL și PMP, dar aceasta este fragilă, având un singur membru în plus, lucru ce duce și la blocajul din prezent.

Scandal la Consiliul Județean Ilfov: Dacă nu se reușește alegerea unui președinte de CJ alegerile ar putea fi repetate

 

Citeşte mai multe despre:   Ilfov,   scandal
 
Loading...