Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Scandal la PDL: Liste cu numele vicepreşedinţilor, distribuite înaintea votului

Scandal la PDL: Liste cu numele vicepreşedinţilor, distribuite înaintea votului

Un articol de: - 15 Mai 2011, 16:39
Scandal la PDL: Liste cu numele vicepreşedinţilor, distribuite înaintea votului Politică

Liste cu persoanele care ar urma să fie alese în conducerea PDL au fost distribuite duminică delegaţilor democrat-liberali. În pauza dintre alegeri, democrat-liberalii au primit o listă cu 15 nume care ar trebui votate pentru funcția de vicepreședinte. Aceștia ar face parte din tabăra actualului președinte Emil Boc, dar și a lui Vasile Blaga, după înțelegerea celor două părți.

Liderii PDL spun însă că listele au fost date, cel mai probabil, pentru că mulți delegați din țară nu cunosc bine candidații

Premierul Emil Boc a ținut să precizeze că aceste liste nu au venit din partea conducerii centrale a partidului și că sunt cel mai probabil realizate de cei care fac lobby dezorganizat, dovadă că Ion Ariton figura pe aceste liste, însă ulterior s-a retras din cursa pentru un postde vicepreședinte.

„Fiecare poate să-și facă orice calcule dorește, în cabina de vot el decide în cunoștiiță de cauză”, a declarat Emil Boc

Politicienii spun că aceste liste sunt mai degrabă o recomandare pentru liderii din teritoriu care nu cunosc foarte bine conducerea de la centru.

Din listă fac parte Ion Ariton, Dorin Florea, Ghorghe Ștefan, Elena Udrea, Romeo Raicu, Anca Boagiu, Monica Macovei, Traian Igaș, George Scripcaru, George Stănișoară, Florin Popescu, Mircea Hava, Gheorghe Albu, Mihaela Popa și Mircea Banias.


Vot cu lista stabilită pentru vicepreşedinţii PDL

Citeşte mai multe despre:   Emil Boc,   gheorghe stefan,   Elena Udrea,   Anca Boagiu,   Monica Macovei,   Traian Igas