Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Scandal în rândul minorităților, după adoptarea schimbărilor la Codul penal: Uniunea Bulgară din Banat-România se delimitează de deputata care a votat pentru modificări 

Scandal în rândul minorităților, după adoptarea schimbărilor la Codul penal: Uniunea Bulgară din Banat-România se delimitează de deputata care a votat pentru modificări 

Un articol de: B1.ro - 05 Iul 2018, 16:23
Politică

Uniunea Bulgară din Banat-România anunţă că deputata Csokany Petronela Mihaela, care a votat modificările la Codul Penal, nu a avut mandat din partea formațiunii și că s-a rupt total de aceasta. Astfel Uniunea anunță că se delimitează de votul deputatei, infprmează Știripesurse.ro. 

„Deputata Csokany Petronela Mihaela nu a solicitat și nici nu a primit mandat din partea Uniunii Bulgare din Banat – România referitor la modul în care să voteze. Votul deputatei Csokany Petronela Mihaela a fost exprimat în nume propriu, urmărindu-și un interes personal. În acest sens invederăm opiniei publice că există o plângere penală, depusă în 18 ianuarie 2018, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pe numele deputatei”, au precizat reprezentanții UBB-R.
Uniunea a mai transmis că, de foarte mult timp, deputata nu mai are contact cu comunitatea pe care ar trebui să o reprezinte. 

„Deputata Csokany Petronela Mihaela se află într-o relație conflictuală cu Uniunea Bulgară din Banat – România, existând mai multe litigii pe rolul instanțelor timișene. De altfel, aceasta nu a deținut și nu deține Cabinet de deputat la sediul UBB-R. De foarte mult timp ea nu mai reprezintă interesele Uniunii Bulgare, neavând contact cu majoritatea etnicilor bulgari și dezavuăm comportarea ei în calitatea de deputat, reprezentant al minorității bulgare din România”, au mai transmis reprezentanții Uniunea Bulgară din Banat-România.

Citeşte mai multe despre:   Uniunea Bulgara,   Csokany Petronela Mihaela
 
 
 
Loading...