Război în PSD Cluj: Proaspăt demis de Dăncilă, Horia Nasra se ceartă pe Facebook cu noul președinte. Liviu Alexa este cel care l-a făcut pe baronul Buzatu să spună „toți jurnaliștii sunt șpăgari” (FOTO)

Război în PSD Cluj: Proaspăt demis de Dăncilă, Horia Nasra se ceartă pe Facebook cu noul președinte. Liviu Alexa este cel care l-a făcut pe baronul Buzatu să spună toți jurnaliștii sunt șpăgari (FOTO)
Foto: colaj Facebook

Decizia premierului Viorica Dăncilă de a înlocui pe deputatul Horia Nasra de la șefia PSD Cluj cu Liviu Alexa, unul dintre jurnaliștii despre care Newsweek scria că primește bani de la PSD pentru diverse „prestații”, a pornit un adevărat război intern în PSD.

Deputatul Nasra a ieșit joi seară cu un atac dur atât la adresa lui Liviu Alexa despre care spune că „nu îl poate reprezenta” și la adresa lui Dăncilă despre care spună că nu a învățat nimic din eșecul din 26 mai.

„Liviu Alexa nu mă poate reprezenta. Conducerea PSD a luat o decizie greșită, cu siguranță că din cei 33 de primari se găsea un lider! Nici măcar nu au fost anunțați colegii mei. Cât despre alegeri libere să fim serioși… este mai ușor să conduci un partid prin interimari!

Acesta nu este PSD-ul în care am intrat acum 12 ani! O spun cu profund regret. Am crezut ca dușul rece din 26 mai ne va trezi la realitate, însă se pare că m-am înșelat…”, a scris Horia Nasra pe Facebook.

Mai mult acesta a distribuit un articol în care Liviu Alexa este prezentat drept „interlopul pus de Dăncilă peste PSD Cluj”.

În replică, Liviu Alexa vine la rândul său și aruncă cuvinte grele, numindu-l pe Nasra drept „leneș, ratangiu și fără realizări” și îi cere demisia din Parlament.

„Sunt foarte sanatos. Spre deosebire de tine: nu esti barbat, esti lenes, esti ratangiu, ai zero realizari. Hai, lasa linkurile, si trimite-ti demisia din Parlament. Lasa locul unui pesedist care vrea sa munceasca. Nu te fac pe tine 5000 de euro pe luna”, scrie Liviu Alexa.

Mai mult, Alexa îl acuză de ipocrizie deoarece după înlocuire i-a întins mâna și a spus că vrea o colaborare bună.

„Haha, aseara cand ai iesit si ai intins mana catre mine, ai zis ca vrei o colaborare normala. Astazi, demonstrezi cat esti de ipocrit. Ai fost numit interimar exact prin aceeasi procedura. Ai profitat de interimat ca sa te pui ca un taran deputat eligibil (primul pe lista) si incasezi datorita PSD 5000 de euro pe luna. Nu e problema ca nu iti place Liviu Alexa, da-ti demisia din PSD si Camera Deputatilor, si ramai demn ca in 2016, cand ti-ai dat demisia din functia de presedinte TSD.”, a mai scris Liviu Alexa.

Reamintim că Liviu Alexa deține „Ziar de Cluj” și al NCN TV, televiziune locală la care apare și Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, despre care publicația Newsweek spunea că, alături de alte nume cunoscute din presa română, primesc bani de la PSD pentru materiale de propagandă. Pe lângă cele două platforme media enumerate, Liviu Alexa ar mai fi proprietarul a 16 ziare locale, potrivit EVZ.

În momentul numirii acestuia la șefia PSD Cluj, baronul de Vaslui Dumitru Buzatu a avut un derapaj în plină ședință CEx și a afirmat că „toți jurnaliștii sunt șpăgari”.

Ulterior, Viorica Dăncilă s-a delimitat de sintagma „jurnaliștii sunt șpăgari” folosită de colegul său, deși în ședința PSD nu ar fi avut nicio reacție.

Urmăriți B1TV.ro și pe