Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Scandalul din PSD, la punctul culminant. Dragnea, înainte de CEx: Nu am cerut demisia nimănui. Lucrurile nu mai pot evolua ca până acum (VIDEO)

Scandalul din PSD, la punctul culminant. Dragnea, înainte de CEx: Nu am cerut demisia nimănui. Lucrurile nu mai pot evolua ca până acum (VIDEO)

Un articol de: - 14 Iun 2017, 16:15
Scandalul din PSD, la punctul culminant. Dragnea, înainte de CEx: Nu am cerut demisia nimănui. Lucrurile nu mai pot evolua ca până acum (VIDEO) Politică

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, înaintea ședinței Comitetului Executiv al partidului, unde se va decide soarta Guvernului Grindeanu, că nu a cerut demisia nimănui din executiv, dar că nerealizările privind implementarea programului de guvernare trebuie asumate. 

Scandalul din PSD, la punctul culminant. Dragnea, înainte de CEx: Nu am cerut demisia nimănui. Lucrurile nu mai pot evolua ca până acum

”Va fi o analiză a cifrelor, a stadiului de implementare a programului de guvernare. Nu este un CEx făcut pentru cineva sau împotriva cuiva.

Deciziile se vor lua democratic și vor fi făcute publice. De asemenea, raportul de evaluare va fi făcut public. Sunt unii colegi care mi-au spus că poate nu e bine să facem asta, dar îmi asum, pentru că nu trebuie să guvernăm pe ascuns. Guvernăm pentru oameni, trebuie să fie o guvernare total transparentă. Întârzierile de astăzi trebuie știute de toată lumea. Din păcate, trebuie să ne asumăm tot. Din păcate, nu e vorba numai de 60% de măsuri neîndeplinte, e și un procent serios de măsuri neîndeplinite parțial, pe care nu le putem bifa la cele îndeplinite. 

Asta este situația, mie nu mi-a fost ușor să iau decizia de a discuta public despre aceste lucruri. Eu nu am cerut demisia nimănui. Este un act de vionța al fiecăruia. 

Suntem într-o situație nu foarte conforabilă, dar nu putem lăsa ca lucrurile să evolueze exact ca până acum. Noi avem obligația de a face acestă analiză”, a declarat Liviu Dragnea

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   Guvernul Romaniei