Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Schimb de replici între Ponta și Băsescu: "Să facem un Memorial al Crimelor Băsismului"/ "Victoraş, n-ai vrea tu un Memorial al Plagiatorului?"

Schimb de replici între Ponta și Băsescu: "Să facem un Memorial al Crimelor Băsismului"/ "Victoraş, n-ai vrea tu un Memorial al Plagiatorului?"

Un articol de: - 05 Aug 2016, 11:53
Schimb de replici între Ponta și Băsescu: "Să facem un Memorial al Crimelor Băsismului"/ "Victoraş, n-ai vrea tu un Memorial al Plagiatorului?" Politică

Noi atacuri între fostul președinte Traian Băsescu și fostul premier Victor Ponta, pe Facebook. După ce fostul șef al Executivului a scris pe Facebook că România are nevoie de un memorial al "Crimelor Securităţii şi Stalinismului (plus Băsismului)", pentru a nu fi uitate "ororile" acelei perioade, liderul PMP Traian Băsescu  i-a răspuns, ironic, că ar trebui făcut un "Memorial al Plagiatorului".

Ponta a făcut afirmaţiile comentând decizia privind schimbarea numelui unei piaţete din Bucureşti în "Radu Beligan".

Felicitări Gabrielei Firea și tuturor consilierilor generali care au decis ca Marele Radu Beligan să aibă un loc ce îi poarta numele în București!

Atitudinile și abordările fasciste și securiste care sunt atât de prezente în viața publică din România anului 2016 (și în baza cărora toți pigmeii îl "înfierau" cu mânie proletară pe Maestrul Beligan) nu au avut succes de această dată!

PS - când o să facem un Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo și încăperi cu numele "Monica Macovei" și "Raluca Prună"! Merită tovarășele să nu le uitam ca să nu repetăm ororile acestora!”, a scris Ponta pe Facebook.

Victoraş...
Înţeleg că, încălzit de atmosfera voiculesciană de la Antena 3, în specifica-i inocenţă, Victor Viorel Ponta a propus să se ridice un Memorial al Crimelor Băsismului. Mă rog, fiecare cu propunerile lui.
Şi totuşi, Victoraş, n-ai vrea tu ca în primă urgenţă să ridicăm un Memorial al Plagiatorului?
Că sunteţi mulţi, drăguţule, şi aţi reuşit să răspândiţi duhoarea voastră, a doctorilor plagiatori şi peste învăţământ, şi peste politicieni, şi peste parchete, şi peste poliţie, şi peste SRI etc, etc.
Ce zici, Victoraş, ai vrea să ai şi tu Memorial?
”, i-a răspuns Băsescu pe pagina sa de socializare.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Traian Basescu,   plagiat