Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Schimbare de conducere la M10    

Schimbare de conducere la M10    

Un articol de: - 28 Iun 2016, 12:58
Schimbare de conducere la M10     Foto: epochtimes-romania.com Politică

Partidul M10 are o nouă structură de conducere, după ce Monica Macovei s-a retras din cursa pentru șefia partidului.

În urma voturilor exprimate, Ioana Constantin a fost aleasă în funcția de președinte al M10. Aceasta a fost aleasă cu majoritate de voturi.

După exprimarea votului, Monica Macovei a explicat că nu dorește să dețină funcții în cadrul partidului, ea fiind doar cea care a pus "piatra de temelie" la noul partid. În cadrul discursului său, Macovei a îndemnat noua conducere să aiba carisma și atitudine, notează stiripesurse.roSCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE CEL MAI CELEBRU CUPLU DIN ROMÂNIA: AM MERS LA POLIŢIE ŞI... (GALERIE FOTO)

„Numai așa se poate crea un pol de dreapta adevărat și curat care să reformeze clasa politică și să mențină România cu fruntea sus, pe direcția Vest. Succes și înțelepciune noii conduceri a M10, să conserve ceea ce este bun și să schimbe ceea ce este rău, începând cu problemele din sănătate, educație și administrație, pentru ca românii să trăiască într-o Românie de care să fie mulțumiți și în care cei care lucrează în afara țării și suferă din cauza despărțirii de familii să vină cu drag și speranță acasă. Și în care tinerii să știe că au un viitor”, a declarat Monica Macovei.

Ioana Constantin are două licențe obținute în 2012, una de la  SNSPA, Facultatea de Management, și a doua de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, și două masterate obținute în 2014 la SNSPA, în Comunicare Brand, Management și Comunicare Corporativă și în Comunicare și relații publice. Ioana a predat, între altele, Etică și Responsabilitate Corporativă, Management și Afaceri pe Internet la Facultatea de Management a SNSPA și a lucrat în consiliere și orientare profesională pentru absolvenții care își începeau profesiile.

Nou înființatul M10 a obținut la alegerile din 5 iunie peste 30.000 de voturi, aproape 100 de consilieri și un primar membru M10. 

Citeşte mai multe despre:   Monica Macovei