Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Schimbări în Primăria Generală a Capitalei: PSD a pierdut majoritatea, iar PMP rămâne în opoziție (VIDEO)

Schimbări în Primăria Generală a Capitalei: PSD a pierdut majoritatea, iar PMP rămâne în opoziție (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 01 Aug 2016, 15:28
Schimbări în Primăria Generală a Capitalei: PSD a pierdut majoritatea, iar PMP rămâne în opoziție (VIDEO) foto: sector5.ro Politică

PSD şi ALDE au pierdut majoritatea în consiliul general al Capitalei. Cei şase consilieri ai partidului Mişcarea Populară, în care sunt incluşi şi cei ai UNPR după fuziune, rămân în opoziţie. Asta cu toate că Gabriela Firea chiar propusese PMP să numească un viceprimar după plecarea lui Tudor Ionescu, potrivit B1 TV.

''Spun categoric şi răspicat, consilierii generali ai PMP sunt şi vor rămâne în opoziţie. Prim urmare, îi mulţumim doamnei Gabriela Vrânceanu Firea, pentru ideea vehiculată în spaţiul public cum că ar putea lua în calcul şi un viceprimar de la Partidul Mişcarea Populară, în şedinţa în care se va numi un nou viceprimar în locul domnului Tudor Ionescu, dar anunţăm răspicat că nu vom face nicio propunere pe postul de viceprimar. Pe parcursul acestui mandat, consilierii generali ai PMP vor rămâne în opoziţie'', a explicat Robert Turcescu.

Schimbări în Primăria Generală a Capitalei: PSD a pierdut majoritatea, iar PMP rămâne în opoziție

El a subliniat că PMP va vota în funcţie de proiectele propuse.

''Ne-am angajat în campania electorală să facem din Bucureşti o capitală funcţională, un oraş în care să se poată trăi mai bine, prin urmare, proiectele care propun un trai mai bun, de deblocarea unor situaţii care au adus blocaje în administrarea Capitalei, vom lua foarte în serios votarea acestor proiecte şi în măsura în care ele sunt congruente cu viziunea noastră despre ce înseamnă o Capitală Europeană, le vom vota'', a adăugat acesta.

 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   ALDE,   majoritate,   Capitala,   Robert Turcescu,   PMP