Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Sclavi la mafia lemnului. M10 solicită premierului Cioloș demiteri în acest caz: "Nu își pot păstra funcția"

Sclavi la mafia lemnului. M10 solicită premierului Cioloș demiteri în acest caz: "Nu își pot păstra funcția"

Un articol de: fotbal - 14 Iul 2016, 12:01
Sclavi la mafia lemnului. M10 solicită premierului Cioloș demiteri în acest caz: "Nu își pot păstra funcția" Politică

Partidul M10 îi solicită Prim-ministrului Dacian Cioloş demiterea prefectului judeţului Argeş, Cristian Soare, şeful unei administraţii care a tolerat în ultimii 8 ani zeci de cazuri de sclavie, fără ca vreo autoritate să se sesizeze.

"Este obligaţia autorităţilor să prevină şi să combată traficul de persoane", transmite Ioana Constantin, preşedinte M10.

Redăm mai jos textul solicitării:

"Domnule Prim-ministru,

Partidul M10 vă solicită destituirea imediată a domnului Cristian Soare, prefectul judeţului Argeş, şeful unei administraţii care a avut în ultimii ani sub ochi şi a tolerat peste 40 de cazuri de sclavie, fără ca vreo autoritate să se sesizeze. De asemenea, cerem demiterea şefilor Poliţiei din judeţul Argeş şi din comunele pe teritoriul cărora şi-au desfăşurat activitatea infracţională bandele de "stăpâni de sclavi". Este obligaţia autorităţilor să prevină şi să combată traficul de persoane.

Considerăm că aţi da, astfel, un semnal că România este o ţară europeană şi nu o ţară din lumea a treia. Nicio autoritate sau reprezentant al acesteia, care asistă pasiv la ceea ce se întâmplă în comunitatea pe care o serveşte, nu-şi poate păstra funcţia", se arată în comunicatul transmis de M10.

Citește și "Sclavi la MAFIA LEMNULUI. Cinci persoane legate cu lanțuri, găsite în timpul descinderilor din Argeș: Primele imagini din timpul perchezițiilor (VIDEO)"

Citeşte mai multe despre:   Guvernul Romaniei