Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică SE ANUNȚĂ MARE PROTEST! MOBILIZARE la PSD Prahova: Primarii din județ, convocați prin SMS la manifestație, în fața DNA Ploiești (VIDEO)

SE ANUNȚĂ MARE PROTEST! MOBILIZARE la PSD Prahova: Primarii din județ, convocați prin SMS la manifestație, în fața DNA Ploiești (VIDEO)

Un articol de: - 14 Feb 2018, 12:03
Politică

UPDATE: Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Laura Moagher a declarat că mesajul cu pricina a fost transmis dintr-o eroare. 

”Singurul mesaj care a fost trimis de la PSD Prahova a fost cel de convocare a CEx-ului. De alt mesaj, am luat conoștință din presă și de la primarii care m-au sunat că au primir un mesaj ca fiind din partea mea, dar trimis de domnul consilier Rareș Enescu, care a fost o eroare, din câte înțeleg”, a spus Laura Moagher.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Mobilizare la PSD Prahova în contextul scandalului de la DNA Ploiești. Primarii social-democrați din județ au primit miercuri câte un SMS de la consilierul județean Rareş Enescu, prin care li se cerea ca joi dimineață să trimită fiecare câte cinci persoane pentru un protest în fața sediului DNA Ploiești, informează Digi24, potrivit Știripesurse.ro

De fapt mesajul trimis de Rareş Enescu ar fi din partea deputatei PSD Laura Moagher, care susține că ar putea participa la protest, însă neagă că a făcut acest apel la primarii din Prahova. 

"Recunosc că am purtat această discuţie, dar afirmaţia mea a fost că m-aş duce în faţă la DNA pentru că sunt oripilată de ce se întâmplă. Politic nu se poate lua atitudine, că nu suntem în măsură să facem acest lucru. Nu există această mobilizare. Nu am cunoştinţă, nici preşedintele nu are. Mesajul a fost trimis dintr-o eroare. Nu ştiu dacă voi merge mâine acolo.

Depinde de programul pe care îl voi avea. Eu am spus că aş merge, pentru că sunt oripilată, dar nu am spus că merg. Nu cred că se va merge mâine. Nu este normal să se facă mobilizare pe partid", a declatat Laura Moagher.

 
 
 
Loading...