Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Se CĂUTĂ premier: "Nebun de harnic, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene". Ofertele în plic, la Liviu Dragnea!

Se CĂUTĂ premier: "Nebun de harnic, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene". Ofertele în plic, la Liviu Dragnea!

Un articol de: - 11 Iun 2017, 23:52
Se CĂUTĂ premier: "Nebun de harnic, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene". Ofertele în plic, la Liviu Dragnea! Politică

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seară la România TV, că premierul potrivit pentru aplicarea actualului program de guvernare trebuie să fie o persoană ”nebună de harnică, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene”, precizând că nu are importanţă dacă este femeie sau bărbat.

”Premierul pentru acest program de guvernare ar trebui să fie un om foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de muncă foarte mare, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene (...) adică fără linişte. Nu ai voie în niciun minut să laşi ceva pe tânjeală pentru că ai lăsta un minut pe tânjeală, o lasă şi ministrul cinci minute, o lasă secretarul de stat un sfert de oră şi până la funcţionarii care trebuie să implementeze tot se ajunge la o oră, două. După aia se ajunge la zile şi săptămâni”, a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă în administraţie, femeile sunt mai harnice decât bărbaţii, Dragnea a spus că nu acest aspect contează, ci ”educaţia muncii”.

”Eu susţin şi am susţinut - nu aşa pe vorbe - femeile în politică şi nu numai, ci şi în administraţie, dar nu cred că contează dacă eşti bărabat sau femeie. E vorba de educaţia muncii, e vorba de modul cum ai crescut, dacă ai fost învăţat să munceşti, dacă ai fost învăţat să-ţi asumi răspunderi şi cu riscuri. Nu poţi să-ţi doreşti să iei numai prăjitura la finalul mesei. Trebuie să participi atunci când se construieşte”, a spus şeful PSD.

El a explicat că pe Sevil Shaidehh a propus-o pentru funcţia de premier nu pentru este femeie, ci pentru calităţile sale.

Așadar, rămâne de văzut în săptămâna care începe cine va fi, dacă va fi, nebunul de harnic și lipsit de lene (sic!) care va prelua Palatul Victoria într-o atotcuprinzătoare înțelegere.   

 

 

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 

 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   premier