Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Se decide soarta pactului de coabitare dintre Preşedinţie şi Guvern: Executivul, aşteptat să-şi admită greşelile

Se decide soarta pactului de coabitare dintre Preşedinţie şi Guvern: Executivul, aşteptat să-şi admită greşelile

Un articol de: B1 TV - 09 Oct 2013, 10:14
Se decide soarta pactului de coabitare dintre Preşedinţie şi Guvern: Executivul, aşteptat să-şi admită greşelile Foto: presidency.ro Politică
UPDATE 14.10: Întâlnirea de la Cotroceni s-a terminat, iar miniștrii Corlățean și Cazanciuc s-au întors la Guvern.

Miercuri dimineată s-a rediscutat pactul de coabitare dintre Preşedinţie şi Guvern. La întâlnire au participat 2 consilieri prezidenţiali şi doi miniştri ai cabinetului Ponta. Şeful statului a anunțat că vrea ca la finalul întâlnirii să se semneze un document în care Guvernul îşi recunoaşte greşelile.

Potrivit unor surse citate de B1 TV, întâlnirea a început la ora 11:30, la Palatul Cotroceni.

„Aștept o analiză cinstită a acestui acord de cooperare, care să se finalizeze cu un document agreat de ambele părți, care să constate nerespectările din acord. Pe urmă îl vom vedea eu și premierul și ni-l vom însuși sau nu”, a spus marți președintele.

Citeşte AICI pactul de coabitare dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta

Iar dacă va fi nevoie, spune Traian Băsescu, se va ajunge şi la ruperea pactului.

„Atunci când voi decide să-mi ridic semnătura de pe acest acord o voi face cu toată răspunderea și informând public de ce. Poate și el are să-mi reproșeze mie încălcări ale acestui acord, sunt dispus să le discutăm, dar m-am ferit să-l încalc, pentru că îi știu valoarea pentru România și pentru momentul de față. Dar nu voi ezita să-mi retrag semnătura de pe un acord care a rămas gol”, a mai spus președintele. (Detalii şi imagini AICI)

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Victor Ponta