Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ''Străinii sunt de vină'' varianta Sebastian Ghiță: Niște străini au făcut sistemul informatic ANAF care nu merge. Kovesi a făcut totul să acopere hoțiile, arestând români! Haideți să încetăm să ne mai batem joc de români! (VIDEO)

''Străinii sunt de vină'' varianta Sebastian Ghiță: Niște străini au făcut sistemul informatic ANAF care nu merge. Kovesi a făcut totul să acopere hoțiile, arestând români! Haideți să încetăm să ne mai batem joc de români! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Feb 2019, 22:47
Politică

”Eu nu știu firme românești să facă hoții”, a declarat Sebastian Ghiță, în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, pe B1 TV.

Ghiță a insistat că nu există firme românești care să fi făcut fapte de corupție, ci doar companii străine, Mănăstire, la rândul său, nu-și putea explica starea deplorabilă în care se găsește țara în mai toate domeniile, de vreme ce nimeni nu-i vinovat de nimic.

De aici a pornit o scurtă discuție pe domniul IT, dat fiind că-i este familiar fostului deputat: 

Silviu Mănăstire: ”Domnule Ghiță, a căzut sistemul ANAF acum două zile! Țara e varză pe sisteme informatice!”

Sebastian Ghiță: ”Știți cine a făcut sistemul informatic de la ANAF? Oracle! Nu e nicio firmă românească! Sistemul de la ANAF nu e făcut de o firmă românească. Haideți să încetăm în România să ne mai batem joc de români! Vă e frică să spuneți că niște străini au făcut sistemul și acel sistem nu merge, iar Kovesi să aresteze români? Kovesi a făcut totul să acopere acele hoții, arestând românii!”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   sebastian ghita,   anaf,   laura codruta kovesi
 
 
 
Loading...