Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Sebastian Ghiță: Nu sunt un fugar! Înțelegeți că mi-a fost frică de ”Portocală”? / Am vrut să atrag atenția că nu mai suntem pe vremea Securității dinainte de '60 (VIDEO)

Sebastian Ghiță: Nu sunt un fugar! Înțelegeți că mi-a fost frică de ”Portocală”? / Am vrut să atrag atenția că nu mai suntem pe vremea Securității dinainte de '60 (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Mar 2018, 21:06
Politică

Sebastian Ghiță a declarat, într-un interviu, că nu este un fugar. Dacă viața unui om e pusă în pericol, trebuie să-și salveze viața, a punctat acesta. 

Ghiță a mai spus că știa faptul că Mircea Negulescu, de la DNA, i-a pregătit o celulă mizerabilă și că a adus mai mulți bătăuși, tocmai pentru a-i face lui viața grea după gratii. Acesta a mai afirmat că, de altfel, procurorul a amenințat pe față că vrea să-i facă rău, deci nu era niciun secret. 

”Nu sunt un fugar! Înțelegeți că mi-a fost frică de ”Portocală”? Orice om are dreptul să se ferească de un asemenea...”, a mai spus el.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Sebastian Ghiță a mai spus că nu a plănuit plecarea, dar a plecat pentru că i-a fost frică de Mircea Negulescu.

”Prima înregistrare am dat-o după 10 zile pentru a-i proteja pe cei care au trimis, au primit sau au comentat înregistrarea. Am hotărât ca unul din mecanismele prin care acele cd-uri, stick-uri, înregistrări să fie un plic închis, sigilat, ori la intrare, ori într-un birou sau la poartă, să nu ajungă în același loc. Nu mai refuza nimeni plicul alb cu stick-ul. Așa un mare interes era, că nu mai exista frica”, a mai declarat afaceristul.

”Am vrut să atrag atenția că nu mai suntem pe vremea Securității dinainte de '60”, a mai punctat acesta.

 

Citeşte mai multe despre:   Sebastian Ghita