Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Momentul CULMINANT al interviului cu Ghiță. Are sau nu fotografia cu Kovesi? (VIDEO)

Momentul CULMINANT al interviului cu Ghiță. Are sau nu fotografia cu Kovesi? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Mar 2018, 22:14
Momentul CULMINANT al interviului cu Ghiță. Are sau nu fotografia cu Kovesi? (VIDEO) Politică

Sebastian Ghiță i-a acordat un interviu jurnalistului Ion Cristoiu, în care a vorbit despre relația sa cu Laura Codruța Kovesi. El a refuzat să arate public fotografii cu Laura Kovesi din locuința sa, dar i-a arătat o imagine jurnalistului. 

Ghiță a scos telefonul și i-a arătat fotografia lui Ion Cristoiu, dar l-a rugat să nu o arate public.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Ați văzut că, astăzi, președintele țării, unii îl simpatizăm, alții nu, dar este președintele țării, el văzând toate acele falsuri din instituția doamnei Kovesi, auzindu-i pe procurorii de acolo, încă le mai zicem procurori, se duceau și o întrebau, lucrau sub coordonarea dânsei. Domnul Iohannis, văzând toate aceste lucruri, a ales să o protejeze pe Laura Codruța Kovesi, văzând că s-au sesizat toate instituțiile, că s-a sesizat Inpecția Judiciară, s-a sesizat CSM-ul, că doamna Tarcea trage un semnal de alarmă, că până și domnul procuror general Lazăr admite că lucrurile sunt în neregulă și cu toate astea președintele a ales să o protejeze”, a spus Ghiță

Întrebat dacă vrea să arate fotografia cu Kovesi, Ghiță a răspuns: ”Dumneavoastră, da, dar nu cred că este momentul ca eu să fac ceva peste președintele României, peste deciziile instituțiilor din țara mea și să încerc eu căderea sau menținerea în funcție a domnei Kovesi”.