Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Sebastian Ghiță: ''În încercarea de a-și înălța succesul pe cadavrele și distrugerea altora, Kovesi a încercat cu toată puterea să-și acopere trecutul'' (VIDEO)

Sebastian Ghiță: ''În încercarea de a-și înălța succesul pe cadavrele și distrugerea altora, Kovesi a încercat cu toată puterea să-și acopere trecutul'' (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Feb 2019, 22:18
Politică

În încercarea ei de a-și înălța succesul pe cadavrele și distrugerea altora, doamna Kovesi a încercat cu toată puterea să-și acopere trecutul, a susținut Sebastian Ghiță, pentru B1 TV.

Fostul deputat a insistat că dosarele sale au fost făcute de foștii procurori Negulescu și Onea, la ordinul Laurei Codruța Kovesi, care a vrut astfel să-și ascundă trecutul. Ghiță a admis că el și Kovesi se cunoșteau și au fost apropiați, lucru pe care fosta șefă DNA, susține el, ar încerca acum să-l ascundă. Dar nici Ghiță însuși nu a vrut să vorbească despre acest trecut comun.

”În încercarea ei de a acoperi trecutul, mi-a făcut aceste dosare și i-a dirijat pe Negulescu și Onea să falsifice probe și să mă acuze pe nedrept și să-și construiască o statuie de zeiță a dreptății”, a declarat Ghiță, pentru B1 TV.

Întrebat de moderatorul Silviu Mănăstire dacă a încercat să afle de la aceasta ce anume a supărat-o, Sebastian Ghiță a răspuns: ”am încercat și mi-a spus ”știi, tu ești penal”. În încercarea ei de a se face plăcută noilor puteri, de a-și construi cariera eruopeană, de a-și înălța succesul pe cadavrele și distrugerea altora, Kovesi a încercat cu toată puterea să-și acopere trecutul”.

Silviu Mănăstire a insistat cu întrebările despre relația de amiciție ce a existat între Ghiță și Kovesi, dar fostul deputat nu a vrut să vorbească: ”cred că aceste lucruri trebuie să fie niște întrebări pentru dânsa”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   sebastian ghita,   laura codruta kovesi
 
 
 
Loading...