Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Secretarul general al Guvernului, Dan Mihalache: Îl dau în judecată pe şeful ANI, această jigodie frustrată numită Horia Georgescu

Secretarul general al Guvernului, Dan Mihalache: Îl dau în judecată pe şeful ANI, această jigodie frustrată numită Horia Georgescu

Un articol de: - 09 Noi 2012, 14:57
Secretarul general al Guvernului, Dan Mihalache: Îl dau în judecată pe şeful ANI, această jigodie frustrată numită Horia Georgescu Politică

Secretarul general al Guvernului, Dan Mihalache, a declarat, vineri, că îl va da în judecată pe Horia Georgescu, șeful Agenției Naționale de Integritate, adresându-i-se acestuia cu formula “jigodie frustrată”.

"O să îl dau în judecată pe domnul Horia Georgescu (...) Solicit ca instituţia care supervizează ANI, respectiv, CNI (...) să vadă că în aceste cazuri, şi mă refer şi la colegii mei, s-a comis un abuz politic incalificabil şi să ia măsurile de rigoare", a spus Mihalache.

Secretarul general al Guvernului a spus că a primit notificarea ANI lunea trecută și a menționat că poate răspunde în decurs de 15 zile.  Aceste zile nu au trecut, iar ANI a dat comunicat și nu i-a trimis oficial lui niciun document, a mai declarat Mihalache : "Aceste lucruri mă fac să mă întorc în justiţie împotriva acestei instituţii" .

Mihalache a vrut să sublinieze că Horia Georgescu este șeful Agenției.

"Şeful politic al acestei instituţii este această jigodie frustrată numită Horia Georgescu", a spus Dan Mihalache.

Totodată, secretarul general al Guvernului a spus că nu a purtat nicio discuție cu prim-ministrul Ponta sau cu președintele PNL, Crin Antonescu, pentru că lucrurile sunt foarte clare, iar el nu are ce să explice.
Tonul agresiv folosit de secretarul guvernamental Dan Mihalache nu este o noutate. În iunie, anul acesta, în calitate de consilier al lui Crin Antonescu, acelaşi Mihalache înjura ca la uşa cortului o ziaristă, deranjat de scenariul unei demisii a şefului său de partid.

Pe liberalul Dan Mihalache l-au lăsat nervii atunci când a fost întrebat de jurnalista Sorina Matei, cu puţin timp înaintea referendumului din iulie, dacă şeful său de partid, Crin Antonescu, îşi va da demisia din PNL în cazul unui eşec. Iritat de o asemenea întrebare, consilierul liberalului Antonescu a răspuns în stilul său caracteristic.

"Ia mai du-te şi tu în mă-ta dacă ai curiozităţi din astea...Uită numărul meu de telefon!


Mihalache a recunoscut dialogul făcut public pe blogul jurnalistei, în schimb a sugerat că o astfel de discuţie este specifică pentru doi amici.


„Oricum, nu era o discuţie între un om politic şi un ziarist, ci dintre doi prieteni care se ştiu de vreo 15 ani de zile", a declarat atunci Dan Mihalache.Dan Mihalache: Îl dau în judecată pe Horia Georgescu
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Dan Mihalache,   ANI,   acuzatii,   Horia Georgescu