Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Modernizarea şoselei Berceni a fost finalizată. Primarul Daniel Băluţă: Aceste lucrări au avut o complexitate deosebită (VIDEO)

Modernizarea şoselei Berceni a fost finalizată. Primarul Daniel Băluţă: Aceste lucrări au avut o complexitate deosebită (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 11 Ian 2020, 11:25
Modernizarea şoselei Berceni a fost finalizată. Primarul Daniel Băluţă: Aceste lucrări au avut o complexitate deosebită (VIDEO) Politică

Modernizarea şoselei Berceni a fost finalizată. Primarul Daniel Băluţă a declarat că este o adevărată reuşită lărgirea acesteia pe patru benzi, reducând astfel timpul de deplasare al şoferilor de la 45 de minute, la doar 7 minute. Tot pentru fluidizarea traficului în zonă, Primăria Sectorului 4 va construi o nouă staţie de metrou supraterană.

Șase kilometri și jumătate din șoseaua Berceni au fost modernizați. Pe lângă cele patru benzi de circulație, față de doar două, Primăria Sectorului 4 a mai creat aproximativ 1.500 de locuri de parcare, o nouă rețea de iluminat public cu becuri de tip LED, toate utilitățile au fost mutate în subteran și a fost realizată o nouă rețea de colectare a apelor pluviale pe o lungime de doi kilometri.

Toate investițiile au costat 6,1 milioane de euro. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Aceste lucrări au avut o complexitate deosebită, întrucât au privit, în primul rând, lărgirea de la două la patru benzi pe sens, pe o lungime de 4,5 km a acestei șosele. În luna martie, împreună cu Popești Leordeni - e o premieră - începem construcția unei pasarele pietonale. Vă spun cu mare bucurie: într-o lună-o lună jumate vom finaliza procedura de atribuire a construcției stației de metrou. Așadar, pe lângă faptul că zona e modernizată, se dorește a fi un pol de atracție pentru investitori. Vrem s-o transformăm într-un hub de business și am început, cum era normal, cu realizarea infrastructurii”, a declarat primarul Daniel Băluţă.

A mai fost amenajat un sens giratoriu modern, în locul unei intersecții tradiționale, și va fi construită o nouă stație de metrou supraterană între stația Berceni și șoseaua de centură.
 

Citeşte mai multe despre:   Sectorul 4,   Daniel Baluta,   Berceni