Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Donații pentru copiii talentați din Sectorul 5. Primarul Daniel Florea: Educaţia, mereu o prioritate (VIDEO)

Donații pentru copiii talentați din Sectorul 5. Primarul Daniel Florea: Educaţia, mereu o prioritate (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 27 Feb 2020, 09:21
Politică

Primăria Sectorului 5 continuă seria de acţiuni prin care susţine tinerii de excepţie ai comunităţii. Cinci copii s-au bucurat de donaţiile strânse în cadrul unui bal caritabil, primarul Daniel Florea susţinând că educaţia va fi întotdeauna o prioritate pentru sector, informează B1 TV.

Cinci tineri, beneficiari ai donațiilor strânse în cadrul unui eveniment caritabil din Sectorul 5, au fost premiați pentru activitatea lor artistică și educațională. Donațiile făcute de oamenii din comunitate vin ca sprijin și recunoaștre a muncii lor.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„A fost a patra ediție a Balului de Cristal. În 2020 vom avea ediția numărul 5. De fiecare dată se înscriu mai mulți copii. Faptul că s-a implicat societatea și atât de mulți oameni s-au implicat în a-i recompensa pentru curajul de a ieși în față și de a spune că au un talent, dar și niște opreliști financiare. Faptul că atât de mulți oameni s-au implicat e un lucru senzațional și le mulțumesc tuturor pentru asta.

Avem foarte multe posibilități de a ajuta copiii. De exemplu, toți cei care participă la festivaluri și concursuri naționale și internaționale, le plătim cazarea și transportul. Sunt foarte multe lucruri pe care le facem pentru copii și faptul că avem cu 2.500 de copii mai mulți care primesc bursă în semestrul acesta față de cel trecut e un lucru care mă bucură. Să dea Dumnezeu să fie cât mai mulți, că mereu vom avea bani la primărie pentru sprijinul copiilor”, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Citeşte mai multe despre:   Daniel Florea,   Sectorul 5