Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ședință cu scântei, la CGMB pentru votarea bugetului Capitalei. Aurelian Bădulescu a răbufnit: “Puneți pumnul în gură la oameni. De aia ne țineți pe acasă, ca să nu vină cetățenii să vă spună ce faceți”

Ședință cu scântei, la CGMB pentru votarea bugetului Capitalei. Aurelian Bădulescu a răbufnit: “Puneți pumnul în gură la oameni. De aia ne țineți pe acasă, ca să nu vină cetățenii să vă spună ce faceți”

Un articol de: George Lupu - 07 Mai 2021, 17:12
Ședință cu scântei, la CGMB pentru votarea bugetului Capitalei.  Aurelian Bădulescu a răbufnit: “Puneți pumnul în gură la oameni. De aia ne țineți pe acasă, ca să nu vină cetățenii să vă spună ce faceți” sursa foto: Facebook Politică

Un schimb de replici tensionate a avut loc între primarul general al Capitalei, Nicușor Dan și liderul consilierilor generali PSD, Aurelian Bădulescu, în timpul ședinței CGMB de vineri, convocată pentru votarea bugetului Capitalei.

 Acesta din urmă l-a întrerupt pe Nicușor Dan în repetate rânduri, după ce o bucureșteană a vrut să ia cuvântul și i-a solicitat primarului general să clarifice de ce persoanele adulte cu handicap nu au primit stimulentele în utimele luni.

 Aurelian Bădulescu a intervenit brusc, în momentul în care președintele de ședință i-a tăiat microfonul persoanei care a luat cuvântul, pentru a-l lăsa pe Nicușor Dan să explice situația:

 “Lăsați-o să termine ce are de zis. Puneți pumnul în gură la oameni, când voi sunteți transparenți, domnule care conduci ședința. De aia ne țineți pe acasă ca să nu vină cetățenii să vă spună ce faceți. Lăsați omul să vorbească. Nu ești Dumnezeu dumneata”, a spus Aurelian Bădulescu.

Nicușor Dan a explicat ulterior că în proiectuld e buget supus vineri la vot stimulentele se mențin pentru copiii care au un handicap, dar se diminuează pentru adulții cu handicap. Explicațiile nu l-au mulțumit pe  Aurelian Bădulescu, care a continuat declarațiile acide:  

“Domnule, Nicușor Dan, primar nu pot să vă cataloghez. Nu ar fi trebuit să mascați în interiorul bugetului chestiunea asta. Trebuia să aveți demnitatea și să spuneți, domnule eu nu am niciun fel de recunoștință și compasiune pentru persoanele adulte cu deficiențe. Urmează să fac o alba neagra. Nu ați acționat cum trebuie. E o lipsă de solidaritate. Este cunoscut apetitul dumneavoastră pentru alte chestiuni, nu pentru problemele cetățenilor”, a mai afirmat Aurelian Bădulescu.

 

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   Aurelian Badulescu,   Nicusor Dan