Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Șefa Senatului a susținut că cel mai performant guvern a fost cel condus de Adrian Năstase: Cum și-a nuanțat Anca Dragu declarația după ce aceasta a stârnit reacții în spațiul public (VIDEO)

Șefa Senatului a susținut că cel mai performant guvern a fost cel condus de Adrian Năstase: Cum și-a nuanțat Anca Dragu declarația după ce aceasta a stârnit reacții în spațiul public (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 18 Apr 2021, 18:37
Șefa Senatului a susținut că cel mai performant guvern a fost cel condus de Adrian Năstase: Cum și-a nuanțat Anca Dragu declarația după ce aceasta a stârnit reacții în spațiul public (VIDEO) Foto: Facebook Politică

Președinta Senatului, Anca Dragu, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că cel mai performant guvern al României de până acum a fost Guvernul Năstase. Ulterior, după ce declaraţia a fost dur criticată, Anca Dragu şi-a schimbat părerea la 180 de grade şi a spus că, de fapt, nu s-a referit la performanţă politică, ci la lungimea mandatului.

 

Anca Dragu: Să amintim că cel mai performant guvern a fost guvernul de la începutul anilor 2000, condus de Năstase

 

„Noi suntem aici să construim. Noi vrem să aplicăm programul de guvernare în care credem, pe care l-am construit. (...) România are nevoie de un program coerent de guvernare pe patru ani. Întotdeauna am insistat, personal, pentru evitarea fragmentărilor la guvernare, fie că vorbim de un minister sau de un guvern întreg. (...) În momentul în care se schimbă miniștrii, ministerele devin destul de greoaie și reactive. Ai nevoie de această continuitate. Să amintim că cel mai performant guvern este și cel care ne-a dus către aderarea la Uniunea Europeană a fost guvernul de la începutul anilor 2000, guvernul condus de Năstase”, a declarat Anca Dragu pentru Prima TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Dragu: Declarația mea nu s-a referit la performanța în sens economic sau politic, așa cum se interpretează în spațiul public, ci la lungimea mandatului

 

Ulterior, într-o postare pe Facebook, șefa Senatului și-a nuanțat afirmațiile, susținând că ”nu s-a referit la performanța în sens economic sau politic” a guvernării Năstase, ”ci la lungimea mandatului”.Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO)

”Declarația mea nu s-a referit la performanța în sens economic sau politic, așa cum se interpretează în spațiul public, ci la lungimea mandatului, și făceam o pledoarie pentru stabilitatea miniștrilor la conducerea ministerelor pentru măcar 4 ani.

De altfel, așa începea pledoaria mea și este mai mult decât clar la ce «performanță» m-am referit:

«În momentul în care se schimbă miniştrii, ministerele devin destul de greoaie şi reactive. Ai nevoie de această continuitate. Să amintim că cel mai performant guvern este....».

Nu aveam cum să mă refer la performanța politică în interesul cetățenilor, pentru că eu consider - și s-a dovedit în justiție - că acel guvern a fost unul fără integritate, cu oameni care au plătit deja pentru corupție, care a acționat cu aroganță, motiv pentru care șeful acelui guvern a pierdut alegerile”, a scris Anca Dragu pe Facebook.

Dragu: Declarația mea nu s-a referit la performanța în sens economic sau politic, așa cum se interpretează în spațiul public, ci la lungimea mandatului

Citeşte mai multe despre:   Anca Dragu,   Adrian Nastase