Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Șefii Consiliului Judeţean Argeş au inaugurat WC-ul de 50.000 de euro al unei școli din mediul rural. „Este grav dacă am ajuns să ne lăudăm cu așa ceva!” (FOTO)

Șefii Consiliului Judeţean Argeş au inaugurat WC-ul de 50.000 de euro al unei școli din mediul rural. „Este grav dacă am ajuns să ne lăudăm cu așa ceva!” (FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 12 Apr 2021, 17:52
Șefii Consiliului Judeţean Argeş au inaugurat WC-ul de 50.000 de euro al unei școli din mediul rural. „Este grav dacă am ajuns să ne lăudăm cu așa ceva!” (FOTO) Foto: CJ Argeș / Facebook Politică

Conducerea Consiliului Județean Argeș a mers, la finele săptămânii trecute, în comuna Rătești, acolo unde a inaugurat un teren de sport și WC-ul școlii „Gheorghe Brătianu”. Grupurile sanitare au costat 50.000 de euro, informează Adevărul. La ”marele eveniment” de inaugurare au participat Ion Mînzînă, șeful de CJ, și Adrian Bughiu, vicepreședintele.

 

Șefii CJ Argeș s-au lăudat cu WC-ul nou al unei școli rurale

 

„S-a ajuns ca astăzi, în judeţul Argeş, majoritatea şcolilor din mediul rural să aibă grupurile sanitare în interior. Mă bucur că s-a finalizat această investiţie la Răteşti, într-o şcoală în care învaţă aproape 200 de copii”, a declarat Ion Mînzînă.

Șefii Consiliului Judeţean Argeş au inaugurat WC-ul de 50.000 de euro al unei școli din mediul rural

Anul trecut, CJ Argeș a alocat „250.000 de lei pentru obiectivul de investiţii “Modernizare, consolidare şi extindere “Şcoala cu clasele I-VIII Tigveni, comuna Răteşti, Judeţul Argeş - etapa I. Amenajarea grupurilor sanitare şi asigurarea cu utilităţi a acestora la Şcoala Gimnazială Gheorghe I.I.C. Brătianu, comuna Răteşti”. 

„Investiţia de la Şcoala Gimnazială Gheorghe I.I.C. Brătianu reprezintă, în fapt, o construcţie pe două niveluri, parter şi etaj, care a implicat şi alte lucrări de construcţie, pe lângă dotările cu obiecte sanitare (toalete, chiuvete, s.a.m.d.) şi racordarea la utilităţi”, au mai transmis  reprezentanţii CJ Argeş, potrivit Adevărul. 

Internauții nu s-au arătat deloc entuziasmați că șefii Consiliului Județean s-au lăudat cu inaugurarea unor simple grupuri sanitare.

  • „Extraordinar !!! nu va e rusine sa va lăudati cu asa ceva in 2021? Rușine!”
  • „Cand o sa termine autoritatile sa se laude ca au facut o buda?”
  • „Să le urăm Bine Ați Venit în secolul 21”
  • „Este grav dacă am ajuns să ne lăudăm cu așa ceva!”
  • „Nu știam că mai nou se face recepție și la toalete. Vreți cumva sa vi se ridice și o statuie in cinstea acestei bude? Se va face in locul celei din gradina”.
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   toaleta scoala,   inaugurare WC,   CJ Argeș,   politicieni Argeș