Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Teodor Meleșcanu a convocat o sesiune extraordinară a Senatului: Aurescu și Ciucă vor fi audiați privind conflictul din Orientul Mijlociu

Teodor Meleșcanu a convocat o sesiune extraordinară a Senatului: Aurescu și Ciucă vor fi audiați privind conflictul din Orientul Mijlociu

Un articol de: Sebastian Pricop - 13 Ian 2020, 13:39
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, a anunțat convocarea unei ședințe extraordinare ce va începe la Parlament luni.

"Preşedintele Senatului convoacă Biroul permanent luni, 13 ianuarie 2020, ora 12,00.

În temeiul prevederilor articolului 66 alineatele (2) şi (3) și ale art.115 alin.(5) din Constituţia României, republicată, precum şi ale articolului 84 din Regulamentul Senatului, republicat, cu modificările ulterioare, se convoacă Senatul României în sesiune extraordinară, în ziua de luni, 13 ianuarie 2020.

Senatul, convocat în sesiune extraordinară, se va întruni în plen, luni, 13 ianuarie 2020, ora 13,00 la sediul din Palatul Parlamentului", a anunțat Senatul într-un comunicat de presă.

Anterior, Meleșcanu a arătat că miniștrii de Externe și Apărare, Bogdan Aurescu și Nicolae Ciucă, vor fi audiați în comisii privind conflictul din Orientul Mijlociu.

"Biroul permanent a decis să convocăm pentru miercuri comisiile pentru politică externă şi pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională care să invite ministrul Apărării şi ministrul Afacerilor Externe pentru a ne informa în legătură cu evenimentele care se întâmplă în zona Orientului Apropiat. Va fi pur şi simplu o şedinţă de informare, fără decizii care să fie aprobate din partea comisiilor", a anunţat preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu.
 

Citeşte mai multe despre:   Teodor Melescanu,   Bogdan Aurescu,   Nicolae Ciucă,   Senat