Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Senator PSD, despre cererile de urmărire penală: "Ieri am dat la hiene un miel, astăzi dăm doi elefanţi. Trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei" (VIDEO)

Senator PSD, despre cererile de urmărire penală: "Ieri am dat la hiene un miel, astăzi dăm doi elefanţi. Trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei" (VIDEO)

Un articol de: - 19 Noi 2014, 15:40
Senator PSD, despre cererile de urmărire penală: "Ieri am dat la hiene un miel, astăzi dăm doi elefanţi. Trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei" (VIDEO) Foto: ziarulderoman.ro Politică
Dezbaterile din Senat privind cererea DNA de urmărire penală a Ecaterinei Andronescu a provocat reacţii dure din partea unor parlamentari. Senatorul PSD Leonard Cadăr a declarat că plenul este forţat să încuviinţeze, la presiunea presei, astfel de cereri, transmite B1 TV.

Cadăr a spus, că "trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei, trebuie ca urmaşii vampirilor să fie satisfăcuţi şi astfel, poate, vom spăla imaginea politicienilor".

Social-democratul s-a referit și la senatorul PNL Akos Mora, care are o decizie definitivă de incompatibilitate și care și-a dat demisia din Parlament.

"Ieri am dat la hiene un miel (Akos Mora - n.red.), astăzi dăm doi elefanți (Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu - n.red.) ", a adăugat senatorul PSD.


Senator PSD: Trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei