Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică "Senatorul adormit" Mihai Goțiu, proiect de lege pentru cei ca el: Vrea să fie decontat tratamentul pentru cei cu "boala somnului" (VIDEO)

"Senatorul adormit" Mihai Goțiu, proiect de lege pentru cei ca el: Vrea să fie decontat tratamentul pentru cei cu "boala somnului" (VIDEO)

Un articol de: - 13 Iun 2017, 13:45
"Senatorul adormit" Mihai Goțiu, proiect de lege pentru cei ca el: Vrea să fie decontat tratamentul pentru cei cu "boala somnului" (VIDEO) Politică

După ce a fost prins de câteva ori moțăind în Parlament, senatorul USR Mihai Goțiu a venit cu o explicație medicala. Suferă de boala somnului și a fost diagnosticat ca atare. Și pentru că a fost luat peste picior de colegi din cauza asta, Goțiu a anunțat că va face un prioiect de lege pentru ca cei care suferă de aceași boală sa beneficieze de o decontare la CAS pentru tratament, dat fiind pericolul foarte mare, mai ales pentru șoferi.  

"Deocamdată e o intenție, nu e proiect de lege, după ce m-am dus la control, am constatat că e o problemă, că este o prevalență destul de mare, din ce mi-au spus medicii", a afirmat senatorul USR.

"Ideea e că din ce am discutat deocamdată cu medicii că sunt doar la începutul documentării situației, de asta zic că e o intenție nu un proiect de lege, e faptul că ar exista probleme cu decontările pentru că legal ar exista o lege prin care să se deconteze consultarea, dar pe de altă parte nu se decontează tratamentul propriu-zis care e un aparat care trebuie închiriat pe o perioadă de câteva luni sau un an", explică Mihai Goțiu.

"Din câte am înțeles nu se fac controale din cauza acestor costuri, e un risc mare pentru șoferi care pot adormi la volan, iar ideea de a deconta aceste cheltuieli este tocmai pentru a îi ajuta și pe oamenii care nu își permit consultăriile și tratamentul", precizează senatorul.

"Senatorul adormit" Mihai Goțiu, proiect de lege pentru cei ca el: Vrea să fie decontat tratamentul pentru cei cu "boala somnului"

 

Citeşte mai multe despre:   proiect de lege,   boală,   USR,   tratament