Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Senatorul Lucian Romașcanu îi răspunde lui Klaus Iohannis: 'România s-a săturat aceeași placă obosită – PSD e de vină. PNL a scăpat situația cu Covid-19 de sub control' (VIDEO)

Senatorul Lucian Romașcanu îi răspunde lui Klaus Iohannis: 'România s-a săturat aceeași placă obosită – PSD e de vină. PNL a scăpat situația cu Covid-19 de sub control' (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 30 Iul 2020, 15:58
Senatorul Lucian Romașcanu îi răspunde lui Klaus Iohannis: 'România s-a săturat aceeași placă obosită – PSD e de vină. PNL a scăpat situația cu Covid-19 de sub control' (VIDEO) Politică

Senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a răspuns, joi, atacurilor președintelui Klaus Iohannis. Potrivit acestuia Guvernul PNL a scăpat pandemia de Covid-19 de sub control, iar șeful statului apără un Executiv “incompetent”. Amintim că joi a fost înregistrat un nou record negativ de noi cazuri de SARS-CoV-2 în țara naostră.

 

 

Lucian Romașcanu: Ne-am săturat să auzim că PSD e vinovat

 

 

 

“După ce Guvernului lui a pierdut controlul pandemiei, acum Iohannis a pierdut și controlul rațiunii. A avut o ieșire necontrolată la televizor, extrem de nervos, după dezastrul declarației de ieri, unde a fost criticat de toată lumea. Toată România s-a săturat aceeași placă obosită – PSD e de vină.

Să fie clar: vinovat este Iohannis și guvernul PNL.

PNL a scăpat situația de sub control cu pandemia. Ei controlează DSP-urile, ei au ISU, Ministerul Sănătății și Ministerul de Interne. Și nu fac nimic. De aceea ne aflăm în această situație din care nu mai putem ieși, nu mai putem ieși nici din România”, a declarat Romașcanu.Andreea Esca, noi mărturii despre coronavirus: ADEVĂRUL pe care publicul îl aştepta de mult  

A doua “minciună” este legată de calendarul depunerii și votării legii privind carantinarea și izolarea, spune Romașcanu. Potrivit acestuia, Guvernul trebuia să trimită legea imediat după 25 iunie, când s-a pronunțat CCR.

“Era evident că este vorba despre încălcarea art. 53 din Constituție privind limitarea drepturilor fundamnetale, iar așteptarea până la moticarea Curții nu este decât o explicație a incompetenței. Au trimis legea abia pe 6 iulie, iar pe 7 iulie a ajuns în Parlament.

Pe 9 iulie a fost adoptată legea. Însuși președinele a spus că e nevoie de dezbatere, deoarece era o lege a abuzurilor. De Camera Deputatiților a trecut rapid.”, spune Romașcanu.

 

 

 

Romașcanu (PSD): Știm cazul Unifarm. Domnul Orban are oameni condamnați penali lângă el

 

 

 

Purtătorul de cuvânt al social-democraților a mai spus că Iohannis “apără acest guvern criminal și incompetent.”

“Sunt săptămâni fără măști, fără un plan. Sunt luni de zile deja. Au fost numiți chelneri, ciocli... Cum să aperi hoția? Știm cazul Unifarm. Domnul Orban are oameni condamnați penali lângă el”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

 

 

Klaus Iohannis: PSD a vrut să creeze intenționat o criză sanitară

 

 

Amintim că președintele Klaus Iohannis a lansat mai multe acaturi la adresa social-democraților. Joi, șeful statului a spus chiar că PSD a creat intenționat o criză sanitară. Șeful statului este de părere că eforturile Executivului pentru gestionarea epidemiei de coronavirus au fost sabotate sistematic de către social-democrați și „cei cu care pactizează”. Nu în ultimul rând, el a mulțumit celor care au respectat regulile de siguranță sanitară, dar i-a avertizat pe cei care nu le respectă că „vor suporta rigorile legii”.


 

Citeşte mai multe despre:   Lucian Romascanu,   PSD,   Klaus Iohannis,   pandemie,   COVID-19