Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Senatorul PNL Raymond Luca cere eliberarea din închisoare a fostului deputat PSD Emilian Cutean

Senatorul PNL Raymond Luca cere eliberarea din închisoare a fostului deputat PSD Emilian Cutean

Un articol de: - 02 Iul 2012, 18:27
Senatorul PNL Raymond Luca cere eliberarea din închisoare a fostului deputat PSD Emilian Cutean Foto: romanialibera.ro Politică

Senatorul PNL Raymond Luca a cerut eliberarea, pentru trei luni, a fostului deputat PSD Emilian Cutean, care a fost și președinte al Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din decembrie 1989, motivând că prezența deținutul este imperios necesară în cadrul Comisiei, arată EVZ.

Raymond Luca este actualul președinte al Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din decembrie 1989, cererea pentru eliberarea lui Emilian Cutean fiind înaintată în bazele "clarificării în ceea ce priveşte întocmirea dosarelor conform prevederilor Legii nr. 341/2004 (n.r. Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989), acesta fiind unul dintre iniţiatorii acesteia”.

Cererea a fost depusă în luna mai, însă judecătorii au respins-o, senatorul alegând să depună recurs la această decizie.

Fostul deputat PSD Emilian Cutean a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de detenţie pentru fraudarea Guvernului cu peste 200.000 de lei.

Citeşte mai multe despre:   PSD,   PSD,   PNL