Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Senatorul PSD Marius Dunca cere solidaritate pentru toți românii afectați de criză

Senatorul PSD Marius Dunca cere solidaritate pentru toți românii afectați de criză

Un articol de: Traian Avarvarei - 23 Apr 2020, 19:02
Senatorul PSD Marius Dunca cere solidaritate pentru toți românii afectați de criză Politică

Fostul ministru PSD Marius Dunca anunță, joi, că a votat modificarea ordonanţei privind amânarea ratelor la credite.

„O ordonanță strâmbă, care îi împovăra pe românii cu credite, afectați de criza coronavirus”, transmite Dunca pe Facebook.


 

Solidaritate pentru toți românii afectați de criză


 

Sub sloganul țsolidaritate pentru toți românii afectați de crizăț, fostul ministru PSD mai spune că prin modificarea ordonanței mai sus amintite a fost eliminată „dobânda la dobândă pentru toate tipurile de credit”.

„Nicăieri în lume, niciun guvern nu a mai luat această măsură profund greșită împotriva propriilor cetățen”, spune acesta.

De asemenea, Dunca anunță că PSD a introdus, prin lege, prevederea ca românii cu restanțe la plata ratelor bancare să poată beneficia de amânarea ratelor.

”Restanțele înregistrate de ei sunt o consecință a unei stări de vulnerabilitate, nu de rea-credință”, adaugă parlamentarul român.

Nu în ultimul rând, spune Dunca, tot prin votul Parlamentului s-a corectat abordarea „greșită a Guvernului în raport cu firmele, cu cei care sprijină economia națională prin taxele și impozitele plătite la buget”. Mai exact, este vorba despre toate firmele cărora li s-au diminuat veniturile cu 15% din cauza crizei.A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

„Acum pot cere amânarea rambursării creditelor. Pentru PNL, o scădere de 15% nu era justificată și au luat măsuri doar pentru firmele cu o scădere de 25% a veniturilor”, transmite Marius Dunca.

TotodatĂ, PSD își continuă programul de ajutorare a agricultorilor români.

„Am prevăzut ca producătorii agricoli ale căror culturi au fost afectate de secetă au posibilitatea amânării plăților la împrumuturile bancare, cu până la 18 luni”, conchide senatorul PSD.


 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Marius Dunca