Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Senatorul PSD, Nicolae Moga, despre Viorica Dăncilă: "A fost înotătoare de performanță, de aia are și corpul asta frumos... Elegant, siluetă!" (VIDEO)

Senatorul PSD, Nicolae Moga, despre Viorica Dăncilă: "A fost înotătoare de performanță, de aia are și corpul asta frumos... Elegant, siluetă!" (VIDEO)

Un articol de: Gabriela Del-Pupo Gabriela Del-Pupo - 18 Oct 2019, 14:43
Senatorul PSD, Nicolae Moga, despre Viorica Dăncilă: "A fost înotătoare de performanță, de aia are și corpul asta frumos... Elegant, siluetă!" (VIDEO) Politică

Lansarea candidaturii la prezidențiale a Vioricăi Dăncilă a fost presărată cu declarații inedite, la Constanțat. Senatorul PSD Nicolae Moga a ținut să evidențieze calitățile sportive ale președintelui PSD, dar a sfârșit prin a face remarci la adresa fizicului Vioricăi Dăncilă, în timp ce primarul orașului a afirmat pe scenă, în fața a sute de oameni, că premierul demis este... cel mai puternic bărbat.

''Oameni buni, ce nu știați, ați văzut-o pe doamna președinte jucând tenis de masă, ne-a bătut pe toți, odată când am jucat tenis pe toți ne-a omorât. Așa o să facă și pe 10 și pe 24, dar ce nu știați și dau din casă, vă rog să îmi permiteți, doamna președinte a fost înotătoare de performanță, de aia are și corpul asta frumos așa. Elegant, silueta, băi fraților, comparăm noi o femeie destoinică, cinstită onestă, cu un adormit, care...Oameni buni, haideți să facem comparația" a declarat senatorul Moga pe scena Casei de Cultură din Constanța.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Nici primarul Constanței nu s-a lăsat mai prejos si a reușit să o "îmbărbăteze" pe Viorica Dăncilă la propriu.

"Doamna Viorica Dăncilă, așa cum a fost prezentată de tinerele colege, în momentul de față nu cred ca este doar cea mai puternică femeie din politica românească, cred ca este și printre cei mai puternici bărbați din politica românească" a declarat pe scenă Decebal Făgădău, primarul Constanței.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Accidentul din Andronache poate aduce schimbarea Codului Rurier. Limita de viteză de pe străzile înguste din cartiere, trasă şi mai jos

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dăncila,   Nicolae Moga,   Nicolae Moga,   decebal fagadau,   Viorica Dancila,   PSD Constanța