Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Șerban Mihăilescu, în Senat: Nu sunt vinovat și vă solicit să nu acceptați cererea de încuviințare a urmăririi penale

Șerban Mihăilescu, în Senat: Nu sunt vinovat și vă solicit să nu acceptați cererea de încuviințare a urmăririi penale

Un articol de: - 19 Noi 2014, 13:41
Șerban Mihăilescu, în Senat: Nu sunt vinovat și vă solicit să nu acceptați cererea de încuviințare a urmăririi penale Foto: B1 TV Politică

Senatorul Șerban Mihăilescu a declarat mirecuri plenul Senatului, în timpul dezbaterii referitoare la avizarea urmării penale pe numele lui în dosarul Microsoft, că nu este vinovat și că nu există probe pentru faptele de care este acuzat.

”Nu există probe că aș fi făcut trafic de influență. Nu am găsit în cele 6.000 de pagini ale dosarului o declarație că aș fi făcut presiuni sau trafic de influență. Directorul MIcrosoft România a declarat la Parchet că nu a vorbit niciodată cu mine despre parteneriatul cu Microsoft. În legătură cu acuzația de spălare de bani. Este o simplă speculație. Nu e nicio referire undeva, legată de o asemenea chestiune”, a spus Mihăilescu în plenul Senatului. 

De asmenenea, Șerban Mihăilescu le-a cerut colegilor săi să nu dea aviz favorabil pentru începerea urmăriri penale pe numele său, așa cum a cerut Direcția Națională Anticorupție.

”Nu am făcut nimic, nu mă simt vinovat cu nimic în acest dosar. Nu am documente. Nu am făcut niciun contract cu Microsoft. Nu am avut legătură cu această companie. Nu sunt vinovat și vă solicit să nu acceaptați această solicitare.”, a încheiat senatorul. 

Comisia juridică a Senatului a avizat, marţi, cu voturi 8 "pentru", o abţinere şi unul împotrivă, încuviinţarea începerii urmăririi penale pentru Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu în dosarul Microsoft.

Șerban Mihăilescu se apără în Senat de acuzațiile în dosarul Microsoft


Citeşte mai multe despre:   dosarul microsoft,   Senat