Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Șerban Nicolae: Ar fi o inepție să critic PSD-ul. Eu sunt pregătit să fac față oricărei provocări din viața politică

Șerban Nicolae: Ar fi o inepție să critic PSD-ul. Eu sunt pregătit să fac față oricărei provocări din viața politică

Un articol de: - 12 Mai 2017, 20:24
Politică

Senatorul Șerban Nicolae a declarat că nu intenționează să plece din PSD, chiar dacă i se pare nedreaptă decizia prin care a fost lăsat fără funcțiile din Parlament.

"Am văzut o serie de preocupări legate de lucruri pe care nu le-am spus niciodată sau pe care nu le-am făcut niciodată, după decizia Comitetului Executiv de miercuri în ceea ce mă privește. Mai precis, nu am spus niciodată că a fost o execuție, nu l-am criticat pe Liviu Dragnea și cu atât mai puțin nu am criticat PSD. De altfel, nici nu pot să critic vreodată partidul, pentru că asta ar fi o inepție. Eu am spus că nu mă consider vinovat și că nu trebuia să fiu sancționat. 

Pentru mine este o sancțiune, dar faptul că este una nedreaptă nu-mi produce vreo supărare pe partid sau pe organele sale de conducere. Îi asigur pe toți că nici nu am să mă schimb și nici n-am să părăsesc partidul al cărui membru fondator sunt și că, în general, sunt pregătit să fac față oricărei provocări din viața politică", a declarat Șerban Nicolae, citat de Agerpres.

Anterior, și liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut că nu se așteaptă ca acesta să plece: "Șerban Nicolae nu cred că va părăsi partidul, sper. (...) Au mai fost și alții, e un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt mulți care critică și atacă PSD-ul, e un partid care deranjează. Dar nu e o problemă, mergem înainte (...) și cu aceste critici".

Citeşte mai multe despre:   serban nicolae,   PSD,   sanctiuni
 
Loading...