Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Șerban Nicolae: Eu nu mă leg cu lanțul de funcții. Poate ideile mele în materie de justiție nu corespund cu cele oficiale ale PSD

Șerban Nicolae: Eu nu mă leg cu lanțul de funcții. Poate ideile mele în materie de justiție nu corespund cu cele oficiale ale PSD

Un articol de: - 10 Mai 2017, 16:03
Șerban Nicolae: Eu nu mă leg cu lanțul de funcții. Poate ideile mele în materie de justiție nu corespund cu cele oficiale ale PSD Politică

Poate ideile mele în materie de justiție nu corespund cu cele oficiale ale partidului, a declarat Șerban Nicolae, după ce Comitetul Executiv Național al PSD a votat ca acesta să nu mai fie nici președintele Comisiei juridice, nici șeful grupului PSD din Senat. (Detalii AICI)

Nicolae a mai precizat că, în opinia sa, nu a greșit față de Liviu Dragnea sau față de partid făcând acele amendamente la Legea grațierii.

”A fost așa o discuție, o percepție, cum că teoretic aș putea să iau și eu asemenea inițiative (de a mă retrașe - n.r.) , numai că le-am spus tuturor colegilor că din punctul meu de vedere nu am greșit cu nimic nici față de Liviu Dragnea, nici față de partid.

Mi s-a explicat că nu e vorba de o sancțiune, e așa... un fel de act politic, nu știu. Nu mă leg cu lanțul de funcții. Mă cunoașteți suficient de bine, patru ani de zile în mandatul precedent am fost senator fără niciun fel de funcție, membru în comisia de petiții”, a declarat social-democratul.

Acesta a precizat că deocamdată rămâne membru în Comisia juridică a Senatului, chiar dacă nu o va mai conduce.

”Trebuie să mă lămuresc, poate e greșeala mea, poate ideile mele în materie de justiție nu corespund cu cele oficiale ale partidului. Deocamdată nu mi s-a reproșat că aș fi încălcat programul de guvernare pentru justiție, da...”, a continuat Nicolae.

Întrebat dacă se află în conflict cu Dragnea, Nicolae a răspuns: ”nu știu, nu-mi dau seama. Dragnea a repetat de mai multe ori că nu există o chestiune personală, nu are un conflict cu mine, nu-i o sancțiune ce s-a decis. N-are cum să fie vreo mare bucurie, eu consider că nu am greșit cu nimic”.

Citeşte mai multe despre:   Serban Nicolae,   Liviu Dragnea,   legea gratierii