Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Șerban Nicolae: În forma actuală este un proiectul legii grațierii este absolut ineficient. Soarta președintelui Comisiei juridice, decisă miercuri în şedinţa Comitetului Executiv al PSD (VIDEO)

Șerban Nicolae: În forma actuală este un proiectul legii grațierii este absolut ineficient. Soarta președintelui Comisiei juridice, decisă miercuri în şedinţa Comitetului Executiv al PSD (VIDEO)

Un articol de: - 08 Mai 2017, 12:34
Politică

Soarta lui Şerban Nicolae va fi decisă miercuri în şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Senatorul riscă să fie exclus din partid din cauza legii graţierii.

Preşedintele Comisiei Juridice din Senat a fost acuzat că a acţionat singur atunci când a introdus amendamentele şi a votat graţierea faptelor de corupţie. După ce, inițial, votase grațierea mai multor infractiuni de corupție, comisia juridică din Senat a revenit a doua zi și a anulat votul.

Referitor la proiectul legii grațierii, Șerban Nicolae a declarat luni că: ”Fie se propune la vot proiectul în forma inițială, fie se trece termenul de adoptare tacită care este undeva după 20 mai. În comisia juridică, dezbaterea este preponderent tehnică. Discuția politică este cu totul alta și aici intervine o serie întreagă de factori”. 

Întrebat dacă este de părere că în forma actuală proiectul legii grațierii este eficient, Șerban Nicolae a răspuns: ”Nu, din punctul meu de vedere, în forma actuală este un proiectul de lege este absolut ineficient. El nu rezolvă absolut nimic, nu răspunde niciunei nevoi a societății, nici în ceea ce privește obligațiile României față de Curtea Europeană a Drepturilor Omului”. 

Șerban Nicolae: În forma actuală este un proiectul legii grațierii este absolut ineficient. Soarta președintelui Comisiei juridice, decisă miercuri în şedinţa Comitetului Executiv al PSD

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   legea gratierii,   serban nicolae,   comisia juridica
 
Loading...