Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Șerban Nicolae (PSD): ”Ceea ce ni s-a prezentat, cu întrebări inepte și exprimări contorsionate, nu este un referendum! Este alibiul participării domnului Iohannis la acțiuni de partid”

Șerban Nicolae (PSD): ”Ceea ce ni s-a prezentat, cu întrebări inepte și exprimări contorsionate, nu este un referendum! Este alibiul participării domnului Iohannis la acțiuni de partid”

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Mai 2019, 23:08
Șerban Nicolae (PSD): ”Ceea ce ni s-a prezentat, cu întrebări inepte și exprimări contorsionate, nu este un referendum! Este alibiul participării domnului Iohannis la acțiuni de partid” Politică

Senatorul social-democrat Șerban Nicolae consideră că referendumul lansat de președintele Klaus Iohannis este „alibiul” folosit de șeful statului pentru a participa la acțiuni de partid, catalogând-o drept o încercare de a „parazita” alegerile europarlamentare.

„26 MAI – DOAR ALEGERI EUROPARLAMENTARE!

Ca să paraziteze alegerile pentru Parlamentul European și ca să-l ajute cât o putea pe domnul Goe din fruntea listei partidului să nu rămână o loază și anul ăsta, Klaus Iohannis a impus un simulacru de referendum. Fals și uz de fals, specialitatea casei! Sau a caselor…

Ceea ce ni s-a prezentat, cu întrebări inepte și exprimări contorsionate, NU ESTE UN REFEREDUM! Este alibiul participării domnului Iohannis la acțiuni de partid, scuza jenantă a unui politruc (după propria caracterizare!) și o manipulare ieftină. Conștient, nu poți accepta propria-ți batjocorire!
În 26 mai, în secția de votare, EU REFUZ TENTATIVA DE FRAUDĂ MORALĂ ȘI AȘA-ZISUL BULETIN DE VOT PENTRU REFERENDUM! Nu este un referendum real și licit și nu este o intenție onestă în spatele aceste manevre ieftine. Eu susțin participarea la toate tipurile de scrutin, dar nu la simulacre. Merg pe 26 mai la secția de votare și voi vota doar la alegerile pentru Parlamentul European!”, a scris demnitarul PSD pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Serban Nicolae,   PSD