Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Succes important obţinut de PNL: Siegfried Mureşan a fost ales vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Succes important obţinut de PNL: Siegfried Mureşan a fost ales vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Un articol de: Sebastian Pricop - 05 Iun 2019, 14:48
Foto: facebook.com/pg/SiegfriedMEP Politică

După victoria din alegerile europarlamentare, PNL a mai înregistrat un succes important, de data asta pe plan european. Miercuri, Siegfried Mureșan a fost votat vicepreședinte al Grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European.

Acesta a obţinut 141 de colegi din 158 de voturi valabil exprimate în cadrul celui mai mare grup din Parlamentul European şi va fi parte a președinției Grupului PPE din Parlamentul European alături de președintele grupului și de ceilalți 9 vicepreședinți.

"Acest vot dat de europarlamentarii PPE reprezintă și un vot de încredere pentru România. Grupul PPE a fost cel mai mare grup înainte de alegerile europarlamentare, am câștigat alegerile și suntem în continuare principala forță politică a Uniunii Europene. Grupul PPE este singura forță politică ce poate asigura stabilitate la nivelul Uniunii și care are soluții la problemele oamenilor”, a declarat europarlamentarul PNL, conform unui comunicat de presă.

Odată cu obţinerea acestui succes, europarlamentarul liberal a subliniat că va milita pentru "o Uniune Europeană care să rezolve problemele oamenilor, care să livreze ceea ce așteaptă oamenii de la ea”, "mai multă siguranță și mai multe locuri de muncă”. 

"Noi, Partidul Național Liberal, am câștigat alegerile europarlamentare în România. Familia noastră politică, PPE, a câștigat alegerile la nivel european. Noi, delegația română în PPE, am ajuns a treia cea mai mare delegație din grup. Suntem o delegație mare într-un grup mare. Aceste lucruri reprezintă o garanție că vom putea obține beneficii concrete pentru România la nivel european”, a subliniat Siegfried Mureșan.

Citeşte mai multe despre:   Siegfried Muresan,   PNL,   Parlamentul European